Zoek
Sluit dit zoekvak.

Word lid van de NBPO

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de NBPO bestaat uit twee stappen:

1. Aspirant-lidmaatschap
Ben of ga je aan de slag als professional organizer, voldoe je aan de toelatingseisen en wil je je aansluiten bij de NBPO, dan is dit de eerste stap. Het aspirant-lidmaatschap duurt minimaal drie maanden en maximaal drie jaar. Binnen die periode doe je kennis en ervaring op als professional organizer. Zodra je voldoet aan de toelatingseisen, zoals het gestelde urencriterium van 300 uur over de afgelopen drie jaar, kun je je aspirant-lidmaatschap laten omzetten naar lidmaatschap.

2. Lidmaatschap
Je voldoet aan de toelatingseisen, zoals het gestelde urencriterium van 300 uur over de afgelopen drie jaar, en je bent minimaal 3 maanden aspirant-lid van de NBPO.

Als lid van de NBPO met 3 jaar ervaring kan je je laten registeren als Register Professional organizer en met 5 jaar ervaring als Master Register Professional organizer. 

Meer weten? Volg het webinar over het lidmaatschap

Ben je benieuwd wat het NBPO lidmaatschap inhoudt en of het wat voor jou is?
Karin Bustraan, Silvia Draaier en Dave van der Sterren vertellen je alles over de voordelen en uiteraard kun jij jouw vragen stellen.

Het eerstvolgende webinar is op woensdag 9 oktober 2024 van 20.00 – 21.00 uur, met digitale inloop vanaf 19.45 uur.

Contributie

De contributie voor het aspirant-lidmaatschap is € 250 per jaar (excl. btw). De contributie voor het lidmaatschap is € 300 per jaar (excl. btw). Hier lees je meer over het ledenvoordeel.

Als je gedurende een kalenderjaar lid wordt, betaal je de contributie pro rata. Bij een nieuw aspirant-lidmaatschap wordt eenmalig € 25 inschrijfkosten berekend (excl. btw).

Ben je aspirant-lid, voldoe je aan de lidmaatschapseisen en wil je graag doorgroeien tot lid? Log dan in op Mijn NBPO en vul het formulier in tot omzetting dat je vindt onder ‘Word lid’, ‘NBPO-leden’, ‘Omzetten lidmaatschap’. 

Beëindigen lidmaatschap

Het NBPO-lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Opzeggen kan door het invullen van het opzegformulier. Je opzegging dient vóór 1 december van het lopende jaar binnen te zijn.

Inloggen

WordPress development door Webstation