Word professional organizer

Talenten

De belangrijkste eigenschappen van een professional organizer zijn:  

  • integriteit
  • geduld
  • flexibiliteit
  • creativiteit

Een professional organizer is een echte doorzetter die goed kan luisteren, de juiste vragen stelt en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Ook organisatietalent, psychologisch inzicht, levenservaring en zelfkennis zijn essentieel. Meer over het competentieprofiel dat je als professional organizer zult ontwikkelen vind je hier.

Zijn deze eigenschappen jou op het lijf geschreven, meld je dan aan voor de eerstvolgende oriëntatiebijeenkomst. Hier ontdek je wat het mooiste beroep van de wereld inhoudt, hoe de NBPO Basistraining jou in staat stelt te starten als professional organizer en welke voordelen het lidmaatschap van de NBPO jou biedt. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst voldoende ruimte geboden om jouw vragen te beantwoorden. 

Beroep van de toekomst

De Nationale Beroepengids publiceerde de lijst “21 nieuwe beroepen met toekomst”. Het beroep professional organizer staat hierin ook vermeld! De lijst omvat ook de dronepiloot, de werkgelukdeskundige en de virtual assistant.

Waarom zijn we een beroep met toekomst: omdat we flexibel zijn en bij de meeste trends of maatschappelijke ‘verschijnselen’ iets kunnen betekenen, zoals digitalisering, burn-out, 21e-eeuwse vaardigheden, minimalisme, etc. 

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en ben je benieuwd hoe je zelf professional organizer kan worden? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.