Zoek
Sluit dit zoekvak.

Intervisie

Persoonlijke ontwikkeling

Intervisie is een mooie manier om jezelf verder te ontwikkelen. Je legt uitdagende situaties uit de praktijk voor aan collega’s. Nieuwe inzichten zorgen voor effectiever gedrag. Intervisie is heel leerzaam, want je kijkt met anderen naar het effect van jouw eigen gedrag, beslissingen en aanpak. Klik hier voor de handleiding over intervisie.

Intervisiegroepen

Wil je starten met intervisie en ben je op zoek naar een intervisiegroep bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Annemieke Belgraver. Zij is intervisiecoördinator en houdt een overzicht bij van wie er in welke intervisiegroep zit. Zit je al in een intervisiegroep en vindt er een wijziging plaats in jouw groep, geef dit dan door aan Annemieke zodat haar bestand actueel blijft. Je kunt haar bereiken via intervisie@nbpo.nl.

Wil je samen met andere leden een nieuwe intervisiegroep starten en heb je behoefte aan extra ondersteuning? Karin Brouwer is bereid om een nieuwe groep met aspirant-leden te begeleiden in Utrecht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin: info@structuuraanbrengen.nl

Presentielijst

Als je aan intervisie doet, zorg er dan voor dat je bij elke intervisiebijeenkomst een presentielijst laat rondgaan die door iedereen wordt getekend. Dit heb je nodig als je je bijvoorbeeld wilt (her)registreren als RPO of MRPO, of om anderszins te bewijzen dat je aan intervisie doet. Klik hier voor een voorbeeldpresentielijst.

Inloggen

WordPress development door Webstation