World Organizing Day

Op 20 mei 2023 vindt World Organizing Day plaats, een initiatief van de IFPOA (International Federation of Professional Organizers Associations).

Samen met duizenden collega’s uit de hele wereld laten we jou op deze speciale dag graag ontdekken wat de voordelen zijn van organisatie en productiviteit. Het is onze missie om de kwaliteit van jouw dagelijks leven te verbeteren. Als professional organizers creëren we voor jou een omgeving die jouw productiviteit verhoogt, je mentale gezondheid ondersteunt en je algehele welzijn verbetert. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wil jij graag een opgeruimde werkplek, woning, inbox of agenda maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat je dan inspireren door de professional organizers van de NBPO. Bekijk onze activiteitenkalender voor een evenement bij jou in de buurt op het gebied van opruimen, organiseren en productiviteit.

Jij doet toch ook mee?

#worldorganizingday #wereldorganizingdag #ifpoa #nbpo #professionalorganizer #particulieremarkt #zakelijkemarkt #zorgmarkt

World Organizing Day