Zoek
Sluit dit zoekvak.

World Organizing Day

World Organizing Day

20 mei 2024 is het World Organizing Day, een jaarlijks terugkerende dag die in het leven is geroepen door beroepsverenigingen van professional organizers wereldwijd. Deze dag staan we stil bij ons werk, waarmee we individuen en organisaties helpen meer georganiseerd te worden.

We zijn ervan overtuigd dat een goede organisatie bijdraagt aan de kwaliteit van het dagelijks leven. Vandaar dat we 20 mei aangrijpen om sterker dan anders het belang van goed organiseren te benadrukken. Hiermee hopen we mensen te inspireren hun leven en werk beter te structureren. Stel je voor; meer tijd voor wat jij belangrijk vindt. Op het werk en thuis.

Er zijn veel manieren waarop je World Organizing Day kunt vieren. Je kunt bijvoorbeeld een opruimactie organiseren in je buurt, een workshop over effectief plannen bijwonen, of gewoon wat tijd nemen om je eigen leven beter te organiseren, met of zonder je eigen professional organizer. Door bewust te zijn van het belang van goed organiseren, kunnen we ons leven en werk beter structureren en succesvoller worden in wat we doen.

Kortom, World Organizing Day is een geweldige gelegenheid om onze organisatievaardigheden te verbeteren en ons leven beter te structureren om ons algehele welzijn te verbeteren.

Zoek daarbij ook vooral contact met je lokale professional organizer of opruimcoach. Hij/ zij kan je op weg helpen meer structuur te brengen daar waar jij dat wilt.

#worldorganizingday #wereldorganizingdag #ifpoa #nbpo #professionalorganizer #particulieremarkt #zakelijkemarkt #zorgmarkt

Inloggen

WordPress development door Webstation