Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Partners

De NBPO bouwt in binnen- en buitenland aan een netwerk van partners die elkaar verder kunnen helpen. Zo kunnen we onze leden, cursisten en opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Samen komen we verder.

ADOC System biedt een uitgebreide collectie kantoor- en opbergartikelen. De producten zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Ze worden direct af magazijn geleverd en service staat hoog in het vaandel.

www.kantooritems.nl

Wij hebben een samenwerking op het gebied van digitale nalatenschap met Digital Life Legacy. Hét kennis- en expertisecentrum voor Digitale Nalatenschap dat de volgende diensten levert:

• Toegankelijk maken van computers, laptops, tablets of telefoons waar nabestaanden de wachtwoorden en toegangscodes niet van hebben.
• Het herstellen van defecte gegevensdragers zoals harde schijven, USB-sticks of geheugenkaartjes.
• Verzorgen van presentaties en workshops over digitale nalatenschap waarin onder andere tips worden gegeven over het zelf veiligstellen van dierbare data.
• Onderzoek naar mogelijke aanwezigheid van cryptovaluta van overledenen.
• Gratis advies over de online erfenis via hun kennisbank digitale nalatenschap met tips over bijvoorbeeld het opzeggen van een Facebookaccount van een overledene.

www.digitallifelegacy.nl

ErgoDirect is specialist in werkplekconcepten. Gezond, vitaal en mét energie weer naar huis na een productieve (beeldscherm)werkdag, dat is waar ErgoDirect voor staat.

www.ergodirect.nl

De aanbieder Heilbron is een landelijk werkend allround onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen (schade, zorg en inkomen), pensioenen, financiële planning en risicobeheer.

Relaties komen bij Heilbron vanwege de persoonlijke benadering en het hoge kennis- en adviesniveau van de dienstverlening. Daarnaast investeren ze in een langdurige relatie met hun cliënten, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

Alleen voor NBPO-leden heeft Heilbron collectieve afspraken gemaakt over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal aangepast voor ons beroep. Dit houdt in dat hun standaardverzekering is uitgebreid met twee clausules:

 • Zaken onder opzicht:
  Dekking voor aansprakelijkheid voor schade ontstaan tijdens behandeling, bewaring, bewerking, reparatie en daarmee samenhangend vervoer.
 • Reconstructiekosten:
  Dekking voor aansprakelijkheid van schade bestaande uit reconstructiekosten als gevolg van beschadiging, vernietiging of verlies van (digitale) documenten van derden.

Bovenstaande bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt aangeboden in combinatie met minimaal twee overige financiële (zakelijke en/of particuliere) producten die bij Heilbron afgenomen worden.

Naast de speciaal voor NBPO-leden ontwikkelde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt Heilbron het volgende, veelal in combinatie met het Persoonlijk Plus Plan, aan:

Verzekeringen (zakelijk en/of particulier), onder andere:

 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Ziektekostenverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Autoverzekering
 • Inboedel- en opstalverzekering
 • Doorlopende reisverzekering.

Pensioenen:

 • Pensioen voor zelfstandig ondernemers.

Hypotheken (in combinatie met een Persoonlijk Plus Plan): Kosteloos en vrijblijvend inventarisatiegesprek waarbij de totale financiële positie in kaart wordt gebracht 15% korting op de adviesnota.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Heilbron:

Ingrid Vonk

Yvonne van de Steeg

055-7410509

055-7507001

Ingrid.vonk@heilbron.nl

Yvonne.vandesteeg@heilbron.nl

Indien je al een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering hebt, maar deze wil omzetten naar de verzekering van Heilbron, doe dan het volgende: stuur per e-mail een kopie van je huidige polisblad samen met de contactgegevens naar Ingrid Vonk of Yvonne van de Steeg. Er wordt dan contact met je opgenomen.

www.heilbron.nl

We zijn lid van de International Federation of Professional Organizing Associations (IFPOA), waarin negen nationale organisaties uit diverse landen verbonden zijn:

 • Associação Nacional de Profissionais de Organização e Produtividade (ANPOP), Brazilië;
 • Associazione Professional Organizers Italia (APOI), Italië;
 • Association of Professional Declutterers & Organisers (APDO), het Verenigd Koninkrijk;
 • Institute for Challenging Disorganization (ICD), de Verenigde Staten van Amerika;
 • Japanese Association of Life Organizers (JALO), Japan;
 • Korea Association of Professional Organizers (KAPO), Zuid-Korea;
 • National Association of Productivity & Organizing Professionals (NAPO), de Verenigde Staten van Amerika;
 • Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), Nederland;
 • Professional Organizers in Canada (POC), Canada;

Ook hebben we contact met de Finse vereniging van professional organizers via onze Nederlandse collega van Finse afkomst, Anne Luoma.

ifpoa.wordpress.com

We zijn lid van MKB-Nederland, een belangenorganisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, die overlegt met de overheid, onderhandelt en samenwerkt om wetgeving en regels te beïnvloeden zodat deze aansluiten bij de belangen en wensen van het mkb.
 

School voor Organizing is een expertisecentrum voor organisatieprofessionals. Deze doelgroep heeft affiniteit met persoonlijke effectiviteit, wil professional organizer worden, zoekt vervolgopleidingen over professional organizing of wil zijn competenties uitbreiden met organizingvaardigheden. 

www.schoolvoororganizing.nl

So Clever is een concept met de meest handige en unieke producten op het gebied van opbergen en organizen. Als lid van de NBPO kun je een membership aangaan waarbij je korting ontvangt op alle producten. Als je het partnership aangaat dan kun je jouw diensten op hun website aanbieden. Heb je vragen over het membership of het partnership? Dan kun je mailen naar partners@soclever.nl

www.soclever.nl

Stokado is een nieuwe webshop voor opbergen en organizen.
Bij Stokado vind je voor elke ruimte in huis en op de werkplek stijlvolle, leuke, handige, mooie opbergers en organizers.

Leden van de NBPO ontvangen 10% korting op alle producten van Stokado. Kijk voor meer informatie op www.stokado.nl en mail voor de webshopkorting naar webshop@stokado.nl.

Stress Alert System® biedt een online tool waarmee de stressontwikkeling van mens en groepen mensen halfjaarlijks bewaakt wordt. 
 
Terra, Zorg in Rouw verzorgt een opleiding in nabestaandenzorg voor o.a. professional organizers.
 

Het Tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vakblad dat inspireert om te leren. Het blad brengt het vak van coach, de toepassingen van coachen en de diversiteit van de beroepspraktijk in beeld. 

www.tvc.nl/nl

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen zij ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. 

Dat doen ze door alle ondernemers van Nederland hulp aan te bieden, concreet en direct toepasbaar. Zij zetten samen met experts bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. Zij brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op gebied van vitaliteit in bedrijven. En ze helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.

www.vitaalbedrijf.info

Hét zorgadministratiesysteem om de kleinschalige zorg leuker en makkelijker te maken!

Dit doet ZilliZ met het gebruiksvriendelijke cliëntdossier waarin rapportages met enkele muisklikken  beschikbaar zijn.

Gebruikers van het ZilliZ cliëntdossier bieden verschillende vormen van zorg; van individuele  ondersteuning en begeleiding, coaching, ambulante (jeugd)zorg en re-integratie tot dagbesteding,  logeeropvang en beschermd wonen, maar ook thuiszorg.

De meest gebruikte functie in ZilliZ is rapportage. Maar ZilliZ is een compleet  zorgadministratiesysteem en biedt dan ook veel meer.

FUNCTIES

Rapporteren Inzage dossier, inclusief digitaal ondertekenen, door cliënt/wettelijk vertegenwoordigers Doelen stellen en voortgang meten Zorgovereenkomsten tariefafspraken vastleggen Productie/uren registreren Declareren via Vecozo of via (PGB) facturatie in ZilliZ

Wil je snel meer over ZilliZ weten? Bekijk dan de klantverhalen: https://zilliz.nl/klantverhalen/

VOORDELEN

Eenvoudig in gebruik en alles overzichtelijk op één plek Voldoet aan de actuele wet- en regelgeving Bespaart tijd op zorgadministratie Communiceer met betrokkenen in veilige omgeving Helpdesk met persoonlijke support

Als NBPO-lid ontvang je als nieuwe ZilliZ klant een korting van € 100,00 op de eenmalige installatiekosten. Hiervoor dien je als NBPO-lid bij de offerteaanvraag aan te geven dat je NBPO-lid bent en sta je als lid op de NBPO website. De eenmalige korting wordt direct op de offerte vermeld en op de 1e factuur verrekend. Achteraf is er geen aanspraak op korting meer mogelijk.

Wil je weten wat ZilliZ voor jouw organisatie kan betekenen?

Vraag dan de videodemo aan, waarmee je in 10 minuten een goed beeld hebt van ZilliZ, of plan direct een online demo voor persoonlijke rondleiding door ZilliZ: https://zilliz.nl/demo-aanvragen/

Inloggen

WordPress development door Webstation