Partners

De NBPO bouwt in binnen- en buitenland aan een netwerk van partners die elkaar verder kunnen helpen. Zo kunnen we onze leden, cursisten en opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Samen komen we verder.

We zijn lid van de International Federation of Professional Organizing Associations (IFPOA), waarin negen nationale organisaties uit diverse landen verbonden zijn:

  • Associação Nacional de Profissionais de Organização e Produtividade (ANPOP), Brazilië;
  • Associazione Professional Organizers Italia (APOI), Italië;
  • Association of Professional Declutterers & Organisers (APDO), het Verenigd Koninkrijk;
  • Institute for Challenging Disorganization (ICD), de Verenigde Staten van Amerika;
  • Japanese Association of Life Organizers (JALO), Japan;
  • Korea Association of Professional Organizers (KAPO), Zuid-Korea;
  • National Association of Productivity & Organizing Professionals (NAPO), de Verenigde Staten van Amerika;
  • Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO), Nederland;
  • Professional Organizers in Canada (POC), Canada;

Ook hebben we contact met de Finse vereniging van professional organizers via onze Nederlandse collega van Finse afkomst, Anne Luoma.

 

ADOC System biedt een uitgebreide collectie kantoor- en opbergartikelen. De producten zijn innovatief en van hoge kwaliteit. Ze worden direct af magazijn geleverd en service staat hoog in het vaandel.

www.kantooritems.nl

Digital Funeral Professionals (voorheen bekend als Digitale Nazorg) is sinds 2013 uitgegroeid tot hét kenniscentrum met expertise op het gebied van innovatieve en technische oplossingen bij de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data. Met deze dienstverlening kunnen klanten (weer) beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen, noodzakelijke informatie voor de afwikkeling van diverse zaken of dierbare data op defecte of ontoegankelijke apparatuur.

www.digitalfuneralprofessionals.nl

De Rijk Kantoor-Schoolshop en Drukwerk is sinds 1968 actief op de kantoorartikelenmarkt. Een enthousiast en deskundig team heeft ervaring met het helpen inrichten van zowel de eenmanszaak als mammoetprojecten.

www.derijkkantoorshop.nl

ErgoDirect is specialist in werkplekconcepten. Gezond, vitaal en mét energie weer naar huis na een productieve (beeldscherm)werkdag, dat is waar ErgoDirect voor staat.

www.ergodirect.nl

De aanbieder HuninkDorgelo is een landelijk werkend allround onafhankelijk adviesbureau op het gebied van verzekeringen (schade, zorg en inkomen), pensioenen, financiële planning en risicobeheer.

Relaties komen bij HuninkDorgelo vanwege de persoonlijke benadering en het hoge kennis- en adviesniveau van de dienstverlening. Daarnaast investeren ze in een langdurige relatie met hun cliënten, waarbij het belang van de klant altijd voorop staat.

www.huninkdorgelo.nl

Iedereen die belangeloos voor een naaste zorgt, kan bij MantelzorgNL terecht voor informatie, advies en een luisterend oor. Daarnaast ondersteunt en adviseert MantelzorgNL professionals en gemeenten in hun samenwerking met mantelzorgers.

https://mantelzorg.nl

We zijn lid van MKB-Nederland, een belangenorganisatie van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, die overlegt met de overheid, onderhandelt en samenwerkt om wetgeving en regels te beïnvloeden zodat deze aansluiten bij de belangen en wensen van het mkb.
 

School voor Organizing is een expertisecentrum voor organisatieprofessionals. Deze doelgroep heeft affiniteit met persoonlijke effectiviteit, wil professional organizer worden, zoekt vervolgopleidingen over professional organizing of wil zijn competenties uitbreiden met organizingvaardigheden. 

www.schoolvoororganizing.nl

So Clever is een concept met de meest handige en unieke producten op het gebied van opbergen en organizen. Als lid van de NBPO kun je een membership aangaan waarbij je korting ontvangt op alle producten. Als je het partnership aangaat dan kun je jouw diensten op hun website aanbieden. Kijk op www.soclever.nl om te zien welke producten ze verkopen. Heb je vragen over het membership of het partnership? Dan kun je mailen naar partner@soclever.nl

Stress Alert System® biedt een online tool waarmee de stressontwikkeling van mens en groepen mensen halfjaarlijks bewaakt wordt. 
 
Terra, Zorg in Rouw verzorgt een opleiding in nabestaandenzorg voor o.a. professional organizers.
 

Het Tijdschrift voor Coaching (TvC) is een vakblad dat inspireert om te leren. Het blad brengt het vak van coach, de toepassingen van coachen en de diversiteit van de beroepspraktijk in beeld. 

www.tvc.nl/nl