Zoek
Sluit dit zoekvak.

Registratie (M)RPO

Keurmerk

Als lid van de NBPO kun je je laten registeren voor het keurmerk Register Professional Organizer (RPO®) of Master Register Professional Organizer (MRPO®). De toekenning van dit keurmerk wordt beoordeeld door Kwalificatiekamer, een onafhankelijke partij, en verleend aan leden die aan de voorwaarden voldoen. Deze registratie is mogelijk sinds 2012. Sinds 1 januari 2017 gelden er nieuwe (her)registratie-eisen voor zowel RPO® als MRPO®.

Per 15 januari 2024 wordt de registratie beoordeeld via een nieuw protocol. De Kwalificatiekamer gaat de eisen niet alleen schriftelijk beoordelen, maar werkt ook met een competentiegericht interview. De eisen en het protocol worden zo spoedig mogelijk op de website gepresenteerd.

Voor de reeds geregistreerde (M)RPO’s die zich in 2024 kunnen herregistreren blijven de huidige eisen ongewijzigd van kracht. Dit vanwege het feit dat verschillende mensen al bezig zijn met het voorbereiden van de herregistratie op basis van de huidige eisen.

De eisen om voor de registratie (M)RPO® in aanmerking te komen, worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Formulieren en aanvraag

Alle benodigde informatie en formulieren voor de herregistratie voor de keurmerken zijn hieronder gebundeld om te downloaden:

Extra links

Registratiekosten

De kosten voor het in behandeling nemen van je aanvraag tot RPO® of MRPO® bedragen € 360,- (excl. btw).  Mocht de toegestuurde informatie niet aan alle eisen voldoen dan kan er om extra informatie gevraagd worden en/of een CGI gekozen worden. Hiervoor worden aanvullende kosten in rekening gebracht. Je krijgt een offerte ter goedkeuring toegezonden. Download bovenstaande ‘uitleg en mailing eisen registratie ‘voor meer informatie.

Je registratie is pas compleet na betaling van de facturen en na ontvangst van het certificaat. Als blijkt dat de aangeleverde informatie niet waarheidsgetrouw is, dan wordt de registratie per direct ingetrokken. Er vindt dan geen restitutie van registratiekosten plaats.

Inloggen

WordPress development door Webstation