Registratie (M)RPO

Keurmerk

Als lid van de NBPO kun je je laten registeren als Register Professional Organizer (RPO®) of Master Register Professional Organizer (MRPO®). De toekenning van dit keurmerk wordt beoordeeld door AVAR, een onafhankelijke partij, en verleend aan leden die aan kwaliteitseisen voldoen. Deze registratie is mogelijk sinds 2012. Sinds 1 januari 2017 gelden er nieuwe (her)registratie-eisen voor zowel RPO® als MRPO®.

Om voor de registratie (M)RPO® in aanmerking te komen, dien je:

  1. Aantoonbaar te voldoen aan de gestelde eisen die je hieronder kunt downloaden;
  2. Alle benodigde formulieren, correct en volledig in te vullen en aan te leveren;
  3. Bij voorkeur te voldoen aan het tweede competentieniveau, zoals beschreven in het document Kwalificatiedossier Professional Organizer.

Nadat je aan alle bovengenoemde eisen hebt voldaan, word je geregistreerd en dan:

  • word je als RPO®- of MRPO®-lid vermeld op de NBPO-website;
  • mag je het vignet incl. het logo van de NBPO, gebruiken op je eigen website;
  • en kun je onderstaand vignet in al je (schriftelijke) communicatie gebruiken.

Formulieren en aanvraag

Alle benodigde informatie en formulieren zijn hieronder gebundeld om te downloaden:

Extra links

Registratiekosten

De kosten voor het in behandeling nemen van je aanvraag tot RPO® of MRPO® bedragen € 175,- (ex. BTW).  Mocht de toegestuurde informatie niet aan alle eisen voldoen dan kan er voor een extra bezoek gekozen worden. Hiervoor worden aanvullende kosten van € 100,- (ex. BTW) in rekening gebracht. Download bovenstaande ‘uitleg en mailing eisen registratie ‘voor meer informatie.

Je registratie is pas compleet na betaling van de facturen en na ontvangst van het certificaat. Als blijkt dat de aangeleverde informatie niet waarheidsgetrouw is, dan wordt de registratie per direct ingetrokken. Er vindt dan geen restitutie van registratiekosten plaats.

Inloggen

WordPress development door Webstation