Zoeken
Sluit dit zoekvak.
NBPO

Webinar ‘Eerste hulp bij E-mailstress’ – Week van de Loopbaan 2021

Datum: 23-08-2021 Auteur: Karen Visser - Conradi

In de week van 13-17 september organiseren we, in het kader van de Week van de Loopbaan 2021, een gratis webinar over e-mail. Onze collega Judith Berns geeft daarin tips over hoe je je inbox het beste kunt organiseren.

De vaardigheden die wij onze klanten aanleren als het gaat om hun werk kunnen hen gedurende de hele loopbaan versterken. Een van die vaardigheden is het goed omgaan met je tijd. Een van de zaken waar we in ons werkzame leven enorm veel tijd aan besteden is onze e-mail.

Tijdens de Week van de Loopbaan verzorgt de NBPO daarom een gratis webinar ‘Eerste Hulp Bij E-mailstress’ over het organiseren van je inbox en het op orde brengen van je e-mail. Met als doel dat je je werkdag niet meer laat bepalen door je inbox en tijd hebt voor de taken die voor jou prioriteit hebben.

Heb je klanten voor wie het webinar interessant zou zijn? Wijs ze dan vooral op de link! Zelf kun je je natuurlijk ook aanmelden. De opname wordt achteraf gedeeld met alle inschrijvers, dus ook als de datum en tijd niet goed uitkomen is het slim om je aan te melden.
Het webinar is gratis en duurt tussen 30-45 minuten.

Aanmelden kan via onderstaande knop:

Aanmelden voor webinar 'Eerste hulp bij E-mailstress'

Inloggen

WordPress development door Webstation