Vanessa Giethoorn

Aspirant-lid geen
Ruimte geeft rust voor nieuwe mogelijkheden. Dat mogelijk maken wat onmogelijk lijkt.

Waar ik gelukkig van word is de wens van een ander in vervulling laten gaan. Samen aan de slag om dat mogelijk te maken wat onmogelijk leek.

Ik weet hoe dat voelt...mijn partner en ik hadden de wens om te gaan samenwonen. Elk 2 kinderen...een uitdaging om in een bestaande woning ruimte te maken voor elk met ook nog een werkplek. Het is gelukt en hoe! Iedereen die ons huis binnenkomt vraagt zich af hoe...de rust en ruimte die er wordt ervaren. Van 2 huizen naar 1 thuis.... door onder andere de handen uit de mouwen te steken, te denken in oplossingen en een portie positiviteit.

Na het verhuizen en daadwerkelijk samenwonen kwam het organiseren van het huishouden om de hoek. Met 4 pubers in huis best een uitdaging, maar het is gelukt. Af en toe gemopper, maar ook een sport om dat te doen wat er nodig is in huis om in rust en met plezier samen te kunnen leven. Met trots kan ik zeggen dat we een gezellig thuis hebben, met niet al te strenge regels, maar wel afspraken. Huishouden hoeft geen straf te zijn.....

Bij mij kan je terecht als je hulp nodig hebt bij:

  • opruimen / ordenen binnen huis of specifieke ruimte.
  • verhuizen / samenwonen / verkoop klaar maken woning.
  • goede verdeling en organisatie van huishouden.

Het maakt mij blij te zien dat er na een traject ruimte is ontstaan voor nieuwe stappen in je leven. Het geeft letterlijk ruimte en rust in je hoofd, hierdoor weer ruimte om andere dingen op te pakken met plezier. Trots en inzichten krijg je erbij cadeau!

 

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zakelijk