Trudy Scheurleer

NBPO-lid geen

Weet je niet waar je moet beginnen met opruimen? Merk je dat je het niet meer fijn vindt om mensen uit te nodigen omdat je huis zo vol is? Lig je ’s nachts wakker omdat je nog veel moet doen en loopt je agenda over? Heb je moeite met keuzes maken?

Ik kan je helpen! Als professioneel organizer kijk ik samen met jou wat we gaan aanpakken. Ik bepaal bijvoorbeeld niet wat weg kan maar help met het maken van keuzes. Ook het tempo bepaal ik niet, maar ik stimuleer en motiveer jou om in beweging te komen.

Ik maak gebruik van eenvoudige methodes en door kleine stapjes te nemen bereik jij (grote) resultaten (veranderingen). Je krijgt (weer) grip op je spullen, (digitale) administratie, tijd en taken. Dit geeft uiteindelijk energie en rust waardoor de kwaliteit jouw leven toe neemt.

Mensen helpen geeft mij energie. Ik vind het fijn om samen de chaos aan te pakken. Het mooie aan mijn werk is dat ik mensen zie opbloeien naarmate onze samenwerking vordert. De chaos verdwijnt en er komt overzicht en rust.

Wil jij dat de kwaliteit van je leven toeneemt en een opgeruimd gevoel hebben?

Gun jezelf Jouw Huis op Orde en we gaan samen aan de slag. Dus aarzel niet en neem contact met mij op.

Werkzaam in

Noord-Holland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Webstation Webdesign Wordpress developmentWordpress Development

Inloggen