Tanja Egbers
Aspirant-lid geen

Tanja Egbers coach &  business organizer!

Als coach help ik jou persoonlijke doelen te stellen, keuzes te maken, werkdruk en stress te verlagen.

Meer rust en balans is wat jij wilt.

Wat als jij nu niets verandert aan je situatie?

Ik help je antwoorden boven water te krijgen, te ontdekken wat je belemmeringen zijn of wat je kunt verstreken om je doel te bereiken. Door handige methodieken, tools en tips help ik jou en je werkwijze  te verbeteren stap voor stap richting jouw doel. En dat op een manier die werkt!

Beter resultaat door productiever te werken met meer rust en focus.

Mijn naam is Tanja Egbers en ik ben coach & business organizer in de omgeving van Aalsmeer/Amstelveen.

Ervaar je een hoge werkdruk? Wil je beter prioriteiten kunnen stellen, meer overzicht, beter kunnen plannen en daardoor meer controle over je werk en meer rust? Wil je een betere werk- privé balans?

Ik leer je graag hoe jij je werk beter en efficiënter kunt organiseren! Het optimaal beter in delen van je tijd!

Van chaos naar overzicht en grip op het jezelf &  je werk. Dat is waar ik vrouwelijke professionals en managers bij help. De werkdruk verlagen, productiever werken en persoonlijke effectiviteit verbeteren. Vrouwelijke professionals en managers die moeite hebben met plannen, organiseren en prioriteren. Vrouwen die altijd alle ballen in de lucht willen houden, succesvol willen zijn, maar daardoor zichzelf compleet uit het oog verliezen. Geen overvolle mailbox, ellenlange to-do-list en een hoofd vol gedachten meer. Nee, ik zorg ervoor dat je een helder overzicht van je taken en prioriteiten hebt zodat je jouw resultaten en doelen kunt halen. En dat ook houdt. Vanuit overzicht meer impact!

 

Graag hoor ik met welke service ik jou kan helpen!

 

 

Werkzaam in

Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact