Suzanne van Woerden

Aspirant-lid geen
Meer rust in hoofd en hart en ruimte in je leven.

Ik ben Suzanne van Woerden, geboren in 1972 in de Lier (Westland). Sinds 2012 woon ik samen met mijn man,  zoon van 21 en 2 dochters van 9 op de boerderij in Leimuiden.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, hou ik van klussen en lees ik graag een boek.  Ook het bedenken en maken van praktische oplossingen in huis, tuin of op het bedrijf vind ik erg leuk.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als kwaliteitsmanager, management assistent en manager drukwerkvoorbereiding. Organiseren, structuur aanbrengen en secuur werken, zoals ik al die jaren heb gedaan, is nog steeds een onderdeel van mijn dagelijks leven. Als moeder van 3 kinderen, weet ik hoe blij een mens kan worden van een gestructureerd en georganiseerd huishouden. Hierdoor houd ik meer tijd over om leuke dingen te doen met mijn gezin.

Na mijn verhuizing vanuit het Westland naar Leimuiden lag mijn focus vooral op het zorgen voor ons gezin en het helpen op de boerderij. Nu de kinderen wat groter zijn werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu ik met succes de opleiding tot Professional Organizer en Budgetcoach heb afgerond, wil ik deze kennis graag overdragen en mensen helpen waar nodig is.

Graag coach en adviseer ik je zodat je meer structuur, overzicht en orde krijgt in je tijd, ruimte en spullen. Hierdoor kun je met meer plezier, rust en ruimte in je hoofd, je richten op je dagelijkse activiteiten.

Bezoek mijn website voor meer informatie, www.organizerathome.nl

Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen, zodat we eerst kennis kunnen maken.

Hartelijke groet, Suzanne

Opruimen, organiseren én balans creëren tussen werk en vrije tijd; zo blijft het opgeruimd in uw huis, hoofd en hart.

Werkzaam in

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

organizer@home
Herenweg 7
2451 VP Leimuiden