Zoeken
Sluit dit zoekvak.

drs. Stella Wisse

NBPO-lid geen
Exclusieve service met aandacht voor uw persoonlijke wensen

Ik ben een vrolijke organizer met een engelengeduld.

Stella Wisse Professional Organizer heeft de volgende specialisaties voor particulieren:

  • Thuis-organizer
    Begeleiding bij het organiseren van het huishouden, spullen of administratie. Het kan dat u door omstandigheden (tijdelijk) hulp nodig heeft om achterstanden in bv. de administratie weg te werken en daarna met de technieken die ik u aanleer het weer prima zelf kunt. Ook kunt u door een lichamelijke beperking hinder ondervinden bij het uitvoeren van dagelijkse zaken in uw huishouden of administratie. Ik help u graag een oplossing te vinden. Ik heb veel ervaring met blinden en slechtzienden.
  •  Senioren-organizer
    Begeleiden bij het (re)organiseren van het huis(houden), de zelfredzaamheid en de nalatenschap. Ik kan u assisteren bij het opstellen van een nabestaandendossier/noodgevallendossier. De opdrachtgever kan zowel de senior zelf als ook de familie/mantelzorger zijn. Uiteraard altijd in goed overleg met alle betrokken partijen.
  • Verhuis-organizer
    Begeleiden bij het voorbereiden, plannen en organiseren van verhuizingen. Opdrachtgevers kunnen ook buitenlandse werknemers (expats) in Nederland of diplomaten zijn. Denk ook aan het opruimen van uw huis voor verkoop of verhuur.

Op de zakelijke markt assisteer ik kleine bedrijven, ZZP-ers en stichtingen met hun administratie, het organiseren van grote en kleine evenementen, het bijhouden van de content op de website, het opstellen van de nieuwsbrief en het voorbereiden van presentaties.

Werkzaam in

Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Stella Wisse Professional Organizer
Longkruid 7
3621 TX Breukelen Ut

Inloggen

WordPress development door Webstation