Sara Gabrielle Kamhi
Aspirant-lid geen
Tijd en ruimte voor wat jij écht belangrijk vindt!

Een opgeruimd huis waarin jij je thuis voelt zonder het onrustige gevoel nog van alles te moeten doen, creatief bezig zijn, je ideeën eens echt uitwerken, tijd voor je gezin, je vrienden, voor jezelf.

Een overzichtelijke werkomgeving, een mailbox die aan het eind van je (werk)dag leeg is en een takenlijst en systeem waar je op kan vertrouwen. Overzicht hebben in je taken, prioriteiten kunnen stellen, keuzes maken en tijd hebben voor je échte werkzaamheden.

Een opgeruimd huis of een opgeruimde werkomgeving zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Je wil het wel maar door tijdgebrek of bepaalde omstandigheden in je leven lukt het nu even niet of weet je niet waar en hoe je moet beginnen. Ik ben Sara Gabrielle en als professional organizer en trainer help ik je graag op een praktische manier, die precies bij jou of jouw bedrijf past, bij het krijgen van overzicht en structuur zodat jij tijd en ruimte krijgt voor dat wat jij écht belangrijk vindt!

Sara Gabrielle Professional Organizer is per 1 juli 2019 gecontracteerd als zorgaanbieder voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Achterhoek. Afhankelijk van de hulpvraag kan mijn begeleiding eenmalig zijn maar ook tijdelijk of structureel. Graag informeer ik verwijzers en klanten over alle mogelijkheden zodat zorgvuldig besloten kan worden of jullie gebruik willen maken van de diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer.

Werkzaam in

Heel Nederland, Gelderland, Overijssel

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Sara Gabrielle Professional Organizer