Sara Gabrielle Kamhi

NBPO-lid geen
Tijd en ruimte voor wat jij écht belangrijk vindt!

Een opgeruimd huis waarin jij je thuis voelt zonder het onrustige gevoel nog van alles te moeten doen, creatief bezig zijn, je ideeën eens echt uitwerken, tijd voor je gezin, je vrienden, voor jezelf.

 

Een overzichtelijke -thuis-werkomgeving, het organiseren van alle documenten, een mailbox die aan het eind van de werkdag leeg is en een takenlijst waar je op kan vertrouwen.

Het geldt voor ons allemaal: een opgeruimd huis of een opgeruimde werkomgeving zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Je wil het wel maar door tijdgebrek of bepaalde omstandigheden in je leven lukt het even niet. Misschien weet je niet waar en hoe je moet beginnen.

Is jouw doel een opgeruimd huis of een overzichtelijke -thuis-werkomgeving? Kan je hulp gebruiken bij het maken van keuzes over spullen, documenten, foto’s en tijd?

Ik ben Sara Gabrielle en als professional organizer help ik je graag om weer overzicht te krijgen. Dit doe ik op een praktische manier die bij jou past. Het resultaat voor jou is rust, tijd en ruimte hebt voor dat wat jij écht belangrijk vindt.

Sara Gabrielle Professional Organizer is per 1 juli 2019 gecontracteerd als zorgaanbieder voor de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Achterhoek. Afhankelijk van de hulpvraag kan mijn begeleiding eenmalig zijn maar ook tijdelijk of structureel. Graag informeer ik verwijzers en klanten over alle mogelijkheden zodat zorgvuldig besloten kan worden of jullie gebruik willen maken van de diensten van Sara Gabrielle Professional Organizer.

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Sara Gabrielle Professional Organizer

Inloggen

WordPress development door Webstation