Sandra Danklof

Aspirant-lid geen
Financieel inzicht: voor nu en later

Als je op een punt in je leven bent beland waar administratie of financiën onrust en stress veroorzaken, is het prettig als er iemand is die je daarbij kan helpen.

Als Professional Organizer begeleid ik jou om jouw administratie en/of financiën te structureren en overzicht te krijgen. Samen zorgen wij er voor dat er (weer) rust komt.
Ik help je bij het creëren van overzicht in je financiën, organiseren van documenten en digitale bestanden en e-mail of het opzetten van een (gezins-)administratie.

Ik help graag particulieren en kleine ondernemers (zzp-ers) die meer overzicht, orde en planning kunnen gebruiken.

In mijn rol als Nabestaandenbegeleider bied ik praktische hulp bij het afhandelen van de financiële en administratieve zaken na een overlijden.

Ik verstrek informatie aan de nabestaanden over de stappen die genomen moeten worden bij het afwikkelen van een nalatenschap. Daarnaast kan ik ook ondersteuning bieden bij de afwikkeling zelf of zelfs de erfgenamen volledig ontzorgen door de gehele afwikkeling op me te nemen.

Ook bied ik ondersteuning bij het opstellen van een Persoonlijk Levensdossier, een waardevol naslagwerk dat alle belangrijke informatie over iemands leven bevat. Door het samenstellen van dit dossier zijn alle gegevens die voor het afwikkelen van een nalatenschap belangrijk zijn, uitgezocht en gedocumenteerd.

Waar kan ik jou mee helpen?

Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fijne groet,
Sandra Danklof

Werkzaam in

Flevoland, Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Inloggen

WordPress development door Webstation