Sabrina van der Himst

Aspirant-lid geen
Krijg grip op je werk

Graag stel ik mij als gezicht van Organized@work even voor. Vanuit mijn woonplaats Heemskerk kan ik klanten bedienen in de hele provincie Noord-Holland.

In 2006 heb ik mijn hbo-opleiding Human Resources Management aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en heb ik sinds die tijd ook altijd in het vakgebied gewerkt als hr-adviseur, meestal in technische omgevingen.

Als hr-adviseur zie ik dagelijks medewerkers die moeite hebben om hun werk gestructureerd en georganiseerd te houden. Ze zien soms door de bomen het bos niet meer en zitten met de handen in het haar. Hierdoor kunnen zij niet meer efficiënt en productief werken, soms met verzuim tot gevolg.

Zelf ben ik van nature geordend en gestructureerd en wil daarom graag met mijn kennis en kunde anderen helpen. Daarom heb ik de opleiding tot Professional Organizer voor de zakelijke markt bij De Kantoorcoach gevolgd. Hierdoor heb ik naast mijn eigen ervaring, gedegen werkmethodes onder de knie gekregen om klanten optimaal te kunnen ondersteunen bij het structureren en organiseren van het werk en de werkplek.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Zakelijk