Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rachel Ghijsen

Aspirant-lid geen

Als klein kind was ik altijd al bezig met knutselen, tekenen, lijstjes maken, organiseren, plannen en opruimen bij vriendinnetjes.

Tijdens mijn jarenlange werkervaring in de interieurbranche heb ik zeer diverse projecten begeleid van ontwerp tot uitvoering. Het tekenwerk was hierbij mijn expertise.

Het opruimen en organiseren bleef me interesseren. Dit heeft me doen besluiten om de opleiding tot professional organizer te gaan volgen, die ik afgelopen jaar met succes heb afgesloten.

Met dit diploma op zak kon ik mijn droom waarmaken en al mijn kwaliteiten combineren en starten met een eigen bedrijf.

Sinds januari 2023 ben ik dan ook met veel enthousiasme gestart met R+ Organizing|Design

Organizing: als professional organizer adviseer en begeleid ik klanten bij het organiseren van spullen, administratie en tijd. Dit om meer rust, ruimte, overzicht en structuur te creëren.

Design: als ervaren ontwerper binnen de interieurbranche geef ik ook design advies. Denk hierbij aan de inrichting van ruimtes (functie en indeling), maar ook aan kleur- en materiaaladvies. Dit varieert van een meubelontwerp tot een totaal interieurconcept, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en het budget van de klant.

Kortom de perfecte combinatie van expertises voor meer woon- en/of werkplezier!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Creatieve groet, Rachel Ghijsen

Werkzaam in

Limburg

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

R+ Organizing|Design

Inloggen

WordPress development door Webstation