Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ninke Swaak

Aspirant-lid geen
Opruimcoach @ van Ruis naar Ruimte

IK BEN NINKE

Van jongs af aan ben ik altijd goed geweest in het bedenken van creatieve oplossingen en het zorgen voor overzicht. Mijn vader was schilder en restaurateur, en ik heb veel van hem geleerd. Hij was thuis altijd bezig en als klein meisje vond ik het geweldig om met hem samen te werken of gewoon toe te kijken. Mijn vader heeft altijd een oplossing voor alles, dus het is geen verrassing dat ik dit van hem heb meegekregen. Hij heeft me geleerd om op een andere manier naar iets te kijken. Dat ik dat later in mijn beroep zou toepassen, wist ik toen natuurlijk nog helemaal niet.

Na mijn studie ben ik gaan werken als grafisch ontwerper, iets wat ik sinds 2010 als zelfstandige doe. In 2019 heb ik me ook officieel gekwalificeerd als Opruimcoach. Hoewel het misschien ongebruikelijk lijkt om deze twee beroepen te combineren; hebben ze één belangrijke eigenschap gemeen: het creëren van overzicht. Te veel tekst in een advertentie of te veel spullen om je heen zorgen beiden voor ruis. Rust en ruimte zijn in beide gevallen belangrijk.

Het volgen van de opleiding tot Opruimcoach is een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Ik geniet ervan om mijn vaardigheden in te kunnen zetten om mensen te helpen. De opluchting en blijdschap die ik hierna zie, geven me elke keer weer de motivatie om met enthousiasme aan de slag te gaan.

JOUW RUIMTE
Ik denk graag met je mee, help waar nodig en zet dat extra stapje om jouw omgeving mooier te maken. Maar perfectie is niet het doel! We streven niet naar een VT-Wonen huis; het belangrijkste voor mij is dat jij je goed voelt in jouw eigen (t)huis. Ik help ik je hier graag bij, met een vleugje humor en op jouw tempo. Samen buigen we jouw ruis weer om naar ruimte!

Werkzaam in

Noord-Holland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation