Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ninke Swaak

Aspirant-lid geen
Opruimcoach @ van Ruis naar Ruimte

OPRUIMCOACH WERD IK NIET ZOMAAR

Tijd in mijn leven hebben voor alles wat me lief is en gelukkig maakt is voor mij heel belangrijk. Tijd voor mijn familie, mijn vrienden en ook voor mezelf. Tijd om bijvoorbeeld te kunnen wandelen door de duinen. Het geeft me de rust en ruimte die ik nodig heb. Een deel ervan is een opgeruimd huis, het geeft me letterlijk ruimte in mijn hoofd. Geen ruis om me heen waardoor ik meer tijd en aandacht heb om van alles te genieten. Zo ontstaat er rust in mezelf en voel ik me een leuker mens.

VOOR MIJ WAS HET OOK EVEN ZOEKEN

Ik was altijd al wel georganiseerd, maar mijn leven is ontzettend druk. Ben veel onderweg, werk freelance in de reclame & media, help graag iedereen en heb een fijn sociaal leven. Maar in 2018 kon ik niet meer alle ballen in de lucht houden en kreeg een burn-out. Bijzonder was  dat dit ook de start was van iets moois, want hierdoor besefte ik dat ik mijn leven anders wilde gaan inrichten. Ik ben ook iemand die graag mensen helpt en ontzorgt en daar wilde ik iets mee. Ik geloof er in dat mensen je pad niet voor niets kruisen, want jaren daarvoor had ik al eens kennis gemaakt met een Opruimcoach maar nooit de link gelegd dat dat mij ook wel eens zou kunnen passen. Tijdens een sessie met een loopbaancoach kwam dat gesprek weer naar boven en besefte ik dat dat was wat ik wilde gaan doen.

Dat heeft me ertoe gezet om in 2019 de opleiding tot Opruimcoach te gaan volgen. Nu kan ik met mijn kennis, inlevingsvermogen, empathie en humor anderen helpen hun ruis weer om te buigen naar ruimte. Iets wat ik heel graag elke keer weer doe!

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation