Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Natascha Hoogkamer

Aspirant-lid geen
Thuis in Professional Organizing! Voor wonen, leven en na het leven.

Voel je weer thuis in je eigen huis!
Thuis is de plek voor rust en ontspanning en om weer helemaal op te laden. Maar niet voor iedereen voelt zijn of haar huis altijd als een Thuis en dat kan allerlei oorzaken hebben. Wil jij weer rust, ruimte en overzicht ervaren in je huis en in je leven dan kom ik als De Huisvriendin je daar graag bij helpen.

Het kan iedereen overkomen dat je leven tijdelijk is ontwricht. Levensgebeurtenissen als o.a. (werk-)stress, burn-out, ziekte, scheiding, mantelzorg of overlijden kunnen ervoor hebben gezorgd dat je huis en hoofd overvol is geraakt en je het overzicht bent kwijtgeraakt.

Lukt het je niet om zelf het overzicht weer terug te krijgen dan kom ik je graag helpen om keuzes te maken. Ik kan je praktische ondersteuning bieden voor In en Om het Huis, in het dagelijks leven of na het leven.

In en Om het Huis

De Huisvriendin kan je begeleiden bij het maken van keuzes en het ordenen van je spullen, administratie, taken en huishouden. Met gedegen methoden en het aanleren van organisatievaardigheden krijg je hier zelf weer grip op. Samen creëren we rust, ruimte en overzicht om van jouw huis weer een fijn en opgeruimd Thuis te maken.

Senioren ondersteuning

De Huisvriendin biedt zowel praktische als persoonlijke ondersteuning voor een zo lang en zelfstandig mogelijk leven in eigen huis. Hierbij staan uw wensen centraal en houdt u de regie in eigen hand. De ondersteuning kan zowel incidenteel als langdurig zijn.

Na het leven

Wanneer je hulp nodig hebt bij ‘Opruimen bij leven’, achterblijft na het overlijden van een dierbare of een nalatenschap te regelen hebt dan sta ik je graag bij voor de materiële afhandeling in dit vaak uitdagende en emotionele proces.

De Huisvriendin kan een steuntje in de rug voor je zijn of een stok achter de deur. Samen gaan we aan de slag om rust, ruimte en overzicht te creëren zodat jij weer verder kan.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?
Zie de website en plan een kennismakingsgesprek!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Hartelijke groeten Natascha

 

 

Werkzaam in

Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation