Monique Hendriks

NBPO-lid geen
3 Principles Facilitator | Professional Organizer | Foto Organizer

Mijn fascinatie voor mensen en onze gehechtheid aan spullen leidde er in 2013 toe dat ik aan de slag ging als Professional Organizer en in 2016 ook als Foto Organizer. In de loop der jaren is mijn werkgebied veranderd.

Tegenwoordig ligt bij mij de nadruk op coaching en minder op orde en regelmaat in tijd en ruimte. In 2019 heb ik de opleiding tot 3 Principles Facilitator met goed gevolg afgerond, en dat is voor mij het einde van een hele lange zoektocht. Hier komt alles samen wat ik ooit gedaan heb. Ik faciliteer bij mij thuis, of via Zoom/Skype. Dat lichtje dat ineens flakkert in iemands ogen als er een inzicht komt, is waarom ik dit doe.

Ik coach bij burn-out, paniekaanvallen en stress maar ook collega’s die vastlopen in combinatie werk en privé. Veel mensen hebben geen therapie nodig, maar gewoon een beetje helderheid, en is rust iets dat als vanzelf verschijnt.

Werkzaam in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk