Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miriam de Waard

Aspirant-lid geen
Leuk dat je kennis wilt maken met Opruimpraktijk de Waard

Lukt (of wil je) het niet alleen? Dan doen we het samen!
Wat? Opruimen en organiseren.
Samen op weg naar rust & ruimte in je huis & hoofd.

Ben jij het overzicht in je huis (even) kwijt? Het kan bijvoorbeeld komen door een verhuizing, een overlijden, een echtscheiding, een burn-out, een druk gezin, een stressvolle baan of doordat je van nature chaotisch bent. Misschien heb jij een diagnose zoals ADD, ASS, ADHD waardoor het lastig is overzicht te houden in je huis. Je vraagt je misschien af waar en hoe je moet beginnen met opruimen.

Je staat er niet alleen voor!

Graag maak ik eerst uitgebreid kennis met je, zodat we samen kunnen bespreken wat jij  graag anders zou willen zien. Jij bent uniek, jouw situatie is uniek en daarom wil ik eerst graag goed naar je luisteren en naast je gaan staan. Samen komen we tot een opruimplan dat werkt voor jou.

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Het opruimen van je huis
  • Het ordenen van je administratie
  • Het organiseren van je huishouden
  • Het overzicht in je agenda
  • Het verkoopklaar maken van je huis

Met veel enthousiasme en praktisch inzicht geef ik jou het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nu eindelijk die volle zolder op te ruimen of de stapels papieren te ordenen.

Mijn aanpak en tips zijn laagdrempelig en afgestemd op jouw situatie, zodat je je huis ook makkelijk opgeruimd kunt houden.

Hoe fijn zou het zijn als we samen kunnen bereiken dat jouw huis weer een gezellig thuis wordt waar jij je prettig voelt en tot rust kunt komen!

Heb je een PGB voor Individuele Begeleiding, dan kun je ook gebruik maken van mijn diensten.

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Graag maak ik kennis met je! Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je bellen naar: 06-44810845. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@opruimpraktijkdewaard of het contactformulier op mijn website invullen.

Wie weet tot snel!
Miriam

Werkzaam in

Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Opruimpraktijk De Waard
Riga 18
4141 ML Leerdam

Inloggen

WordPress development door Webstation