Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miranda Reuvekamp Gille

Aspirant-lid geen
de Opruimcoach voor Mantelzorger & Zorgontvanger

Er is een grote groep mantelzorgers dagelijks belast met zorg van hun naaste. De zorgtaken zijn ingewikkeld en intensief waardoor de mantelzorger niet meer toe komt aan de eigen dagelijkse taken. Hierin kan ik ondersteuning bieden in de vorm van structuur en overzicht. Ik ben er ook voor de zorgontvangers die de wens van een opgeruimd of goed ingerichte leefomgeving heeft.

Het kan zijn dat u niet de juiste personen voor de opruimtaak beschikbaar heeft of juist de mantelzorger hierin wil gaan ontlasten.  Misschien wilt u gewoon alles weer goed op orde hebben om de grip terug te krijgen op de situatie waarin u zich bevind.  Als een ziekte of aandoening u beperkt en als fysiek opruimen te vermoeiend en of te ingrijpend is kan ik hierin begeleiding en advies bieden. Samen bekijken we naar de mogelijkheden.

Ik werk voor de Zorgmarkt via PGB & WMO en voor Particulieren.

Spreekt deze beschrijving u aan of twijfelt u of mijn werkzaamheden passend zijn voor uw situatie, neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk naar de mogelijkheden die er zijn voor u vanuit mijn onderneming. Niet passend? Vanuit mijn netwerk kan ik u vast verder helpen met uw vraag in de regio Eindhoven. Bezoek voor meer informatie mijn website of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Miranda.

Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation