Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meriam Mol

NBPO-lid geen

Ik ben Meriam Mol, de bezielde kracht achter Boost 0rganizing. Organiseren zit in mijn DNA. Samen met het “zorg-gen” een ideale combinatie om mensen hulp te bieden en te begeleiden.

Bij het begeleiden van mensen in mijn functie als professional organizer gebruik ik de kennis en ervaring die ik vergaard heb, zowel door opleiding,  door werk- en levenservaring en door hoe ik ben als mens.

Organizen hoort bij mij. Het gaat haast vanzelf. Ik voel me prettig in een opgeruimde en overzichtelijke omgeving waar alles een vaste plek heeft.  Ik heb een luisterend oor, ben geduldig, heb creatieve ideeën en oog voor detail. Met mijn praktische en oplossingsgerichte werkwijze wil ik mensen helpen om meer structuur aan te brengen in de ruimste zin van het woord. Het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Je zult merken dat je daarmee rust in je hoofd krijgt en ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

  • Organiseer je woning:  Advies en begeleiding bij opruimen, ontspullen, orde en structuur aanbrengen in huis.
  • Grip op je administratie: samen alle losse papieren en binnenkomende post uitzoeken en overzichtelijk ordenen in mappen (of digitaal).
  • Advies en begeleiding bij verhuizen: Van verhuisberichten sturen, abonnementen omzetten, helpen inpakken, verhuisbedrijf regelen tot creatief meedenken hoe alle in het nieuwe huis moet komen te staan.

Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan organizen!

Bekijk ook mijn website of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

www.boostorganizing.nl

Werkzaam in

Limburg, Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Boost organizing
Zeepsehoeve 21
5708VK Helmond

Inloggen

WordPress development door Webstation