Martine Verlaan

Aspirant-lid geen

Als Professional Organizer help ik jou bij het creëren van structuur, orde en overzicht in tijd en ruimte. Hierdoor krijg je weer grip op jouw spullen, administratie, tijd, taken en financiën.

Opruimen en organiseren in en om jouw huis.

Is het tijd dat jouw huis of deel hiervan opgeruimd en schoongemaakt wordt? Dat er overzicht en ruimte in huis komt? Denk aan de garage of zolder die vol staan met spullen, een rommelige keuken of kledingkast, de voorraadkast waar geen handig systeem in zit. Of een andere ruimte in en om jouw huis waar het rommelig, overvol of onoverzichtelijk is.

Ik help je met het uitzoeken van jouw spullen. Wat gaat er weg en wat wil je houden? We gaan het daarna opbergen op een manier dat alles een vaste plek krijgt, het overzichtelijk wordt, ruimte ontstaat en jij het makkelijk bij kunt houden.

Jouw administratie en financiën (budget coaching).

Allemaal papieren en je weet niet wat je er mee aan moet? Hoelang moet je iets bewaren? Wat kan weggegooid worden? Heb je alles betaald en hoe ziet jouw financiële plaatje er eigenlijk uit?

Samen zoeken we al jouw papierwerk uit. De papieren die bewaard moeten worden gaan we opbergen op een manier dat het voor jou makkelijk op orde te houden is. We maken een overzicht van jouw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstallige betalingen en zoeken daar een oplossing voor. We gaan uitzoeken of er kosten zijn waar je op kunt besparen en of je recht hebt op toeslagen.

Samen zorgen we er voor dat alles weer op orde komt.

Kijk voor al mijn diensten op www.martineverlaan.nl of neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Martine Verlaan Professional Organizer
Spinel 7
1703GE Heerhugowaard