Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Martine Verlaan

NBPO-lid geen

Als Professional Organizer help ik met het scheppen van orde in de chaos en in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord, zodat jij minder stress ervaart en meer tijd overhoudt voor jezelf en meer van het leven kan genieten.

Door middel van coaching, persoonlijk begeleiden en advies bij het creëren van structuur, orde en overzicht in tijd en ruimte, krijg je weer grip op je spullen, administratie, tijd, taken en financiën.

Opruimen en organiseren in en om jouw huis.

Ben je op zoek naar rust in je hoofd? Overzicht en ruimte in huis?

Denk aan de garage of zolder die vol staan met spullen, een rommelige keuken of kledingkast, de voorraadkast waar geen handig systeem in zit. Of een andere ruimte in en om jouw huis waar het rommelig, overvol of onoverzichtelijk is.

Ik help je met het uitzoeken van jouw spullen. We gaan het opbergen op een manier dat alles een vaste plek krijgt, het overzichtelijk wordt, ruimte ontstaat en jij het makkelijk bij kunt houden. We doen dit op een manier wat voor jou passend is.

Ik kan ook begeleiding bieden via een Persoonsgebonden Budget (PGB) en via Zorg in Natura (ZIN). Ik heb een contract met de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest.

Jouw administratie en financiën (budget coaching).

Allemaal papieren en je weet niet wat je er mee aan moet? Hoelang moet je iets bewaren? Wat kan weggegooid worden? Heb je alles betaald en hoe ziet jouw financiële plaatje er eigenlijk uit?

Samen zoeken we al jouw papierwerk uit. De papieren die bewaard moeten worden gaan we opbergen op een manier dat het voor jou makkelijk op orde te houden is. We maken een overzicht van jouw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstallige betalingen en zoeken daar een oplossing voor. We gaan uitzoeken of er kosten zijn waar je op kunt besparen en of je recht hebt op toeslagen.

Samen zorgen we er voor dat alles weer op orde komt.

Kijk voor meer informatie op www.martineverlaan.nl of neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Martine Verlaan Professional Organizer
Spinel 7
1703GE Heerhugowaard

Inloggen

WordPress development door Webstation