Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marjolein van Laar

Aspirant-lid geen

Mag ik jou helpen met een opruimklus?

Heb jij een opruimklus waar je maar niet aan toe komt? Lukt het je niet om te beginnen of weet je niet hoe je het aan moet pakken? Ben je het zat om het alleen te doen, blijf je maar uitstellen, stoor je je aan de rommel en ben je inmiddels het overzicht kwijt?

Ik ben Marjolein van Laar, ik ben opruimcoach en ik kom je heel graag helpen. Met mijn hulp krijg je weer overzicht, een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd. Zo ervaar je weer rust en een fijn gevoel in je eigen huis.

Ik help en begeleid je wanneer het (nu) niet lukt om zelf op te ruimen. Bijv. bij het overlijden van een dierbare, scheiding, burn-out, ziekte of wanneer sprake is van AD(H)D. Of omdat je gewoon graag hulp wilt hebben omdat je zelf niet zo gestructureerd bent.

Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opruimen en ontspullen van (volle) ruimtes in huis, het organiseren van kasten of het ordenen van administratie.

Kun jij hulp gebruiken? Stop dan met uitstellen en wacht niet langer. Stuur mij een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We plannen dan een kennismakingsgesprek (gratis) en maken samen, aan de hand van jouw wensen, een plan hoe we het aan kunnen pakken. 

Werkzaam in

Utrecht

Werkterrein

Particulier

Contact

Mar Organizing
Weegbreeweg 3
3452 AX Vleuten

Inloggen

WordPress development door Webstation