Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marielle Habraken

Aspirant-lid geen
Intentional Spaces - voor meer leefruimte én ademruimte

Mijn naam is Marielle Habraken en onder de naam 'Intentional Spaces' bied ik opruim- en organizing-diensten aan in Amsterdam. Vanuit de overtuiging dat je elke ruimte, hoe klein ook, kunt inrichten met een duidelijk doel. Zodat je rust en ruimte creëert, en je huis makkelijk (natuurlijk) schoon, opgeruimd en gastvrij kunt houden.

Als ervaringsdeskundige Amsterdamse in een klein maar fijn appartement richt ik me vooral op kleinere huishoudens zoals singles, jonge stellen en expats. Al mijn diensten bied ik ook aan in het Engels.

Ik ben overtuigd (eco)minimalist en maak graag anderen enthousiast voor een meer duurzame leefstijl en het genot van ‘genoeg’. Maar het belangrijkst en leukst vind ik het om samen met jou ruimte en tijd te scheppen voor wat er voor jou écht toe doet - door alle spullen, volle wasmanden, uitpuilende mailboxen of drukke agenda's heen.

Ik heb een divers aanbod dat ik graag afstem op jouw behoeften en wensen. Kijk op mijn website voor al mijn diensten. Of neem een kijkje op mijn blog voor tips en inspiratie!

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier

Inloggen

WordPress development door Webstation