Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marieke Pluk

NBPO-lid geen
Ontspullen: zo breng je rust in huis!

Less is more.

Stel je voor, je wordt morgen wakker met een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd... wat zou je dan het allerliefste doen?

Voor de dingen die ons gelukkig maken en die we belangrijk vinden hebben we vaak te weinig tijd. Zonde! Eén van de beste manieren om tijd en ruimte te maken is ontspullen, want spullen eisen ongemerkt veel kostbare aandacht van ons op.

Als professional organizer ga ik samen met jou aan de slag, thuis of op je werkplek. Jij geeft aan wát je wilt veranderen: een blijvend opgeruimd huis, je administratie op orde, foto's en jeugdherinneringen uitgezocht. Ik zorg voor een oplossing op maat die voor jóu zinvol is.

Ons gezamenlijke doel is dat jij je duurzaam opgeruimd voelt:

  • je maakt gemakkelijker keuzes over je tijd en je spullen
  • je ervaart grip op je werk en je huishouden
  • je geniet van de rust en het overzicht

Opruimen en organiseren zijn onmisbare vaardigheden

“Dat moet je toch zelf kunnen”, is een vaak gehoord commentaar. Maar plannen, opruimen en prioriteren zijn vaardigheden die steeds belangrijker worden in een tijd waar vaak veel tegelijk op ons af komt, zowel thuis als op je werk.

Of het nou om je spullen, je inbox of je agenda gaat, je kan het leren organiseren. Het is een investering in jezelf waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Over mij

Terwijl ik jarenlang startende ondernemers begeleidde met structuur aanbrengen in hun bedrijf, rommelde ik zelf thuis maar wat aan met het organiseren van mijn admin, spullen en privé-tijd. Ik wist dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Welke methode past bij mij en hoe ga ik me ‘daaraan houden’ in mijn drukke dagelijkse praktijk?

Ik heb ervaren dat ’eraan beginnen' een stuk makkelijker is met de hulp van persoonlijke en op maat begeleiding van een professional. En als je eenmaal de voordelen ervaart van je nieuwe levensstijl, wil je niet meer zonder!

Neem contact op als je vragen hebt of vrijblijvend wil kennismaken. Ik sta je graag te woord.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Duurzaam Opgeruimd
Javastraat
Amsterdam

Inloggen

WordPress development door Webstation