Marieke Pluk

Aspirant-lid geen
Gelukkiger worden met minder!

Less is more.

Deze uitspraak is afkomstig uit de architectuur, maar geldt ook voor ons (drukke) leven. Het is menselijk om méér te willen, maar we worden gelukkiger van mínder, doordat we er juist weer méér van kunnen genieten.

Wist je dat ‘bewust eenvoudiger leven’ (minder spullen, minder volle agenda)…

  • ons welzijn verbeterd?
  • duurzamer is voor onze planeet ?
  • geweldig leuk en leerzaam is om mee bezig te zien?

Als professional organizer ga ik samen met jou aan de slag, thuis of op je werkplek. Jij geeft aan wát je wilt veranderen: waarvan je méér of mínder wilt. Ik zorg voor een oplossing op maat, een aanpak die voor jóu werkt.

Ons gezamenlijke doel is dat jij je duurzaam opgeruimd voelt:

  • je maakt gemakkelijker keuzes over je tijd en je spullen
  • je ervaart grip op je werk en je huishouden
  • je geniet van de rust en het overzicht

Opruimen en organiseren zijn onmisbare vaardigheden

“Dat moet je toch zelf kunnen”, is een vaak gehoord commentaar. Maar plannen, opruimen en prioriteren zijn vaardigheden die steeds belangrijker worden in een tijd waar vaak veel tegelijk op ons af komt, zowel thuis als op je werk.

Of het nou om je spullen, je inbox of je agenda gaat, je kan het leren organiseren. Sterker nog, het is een investering in jezelf

Over mij

Terwijl ik jarenlang startende ondernemers begeleidde met structuur aanbrengen in hun bedrijf, rommelde ik zelf thuis maar wat aan met het organiseren van mijn admin, spullen en privé-tijd. Ik wist dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Welke methode past bij mij en hoe ga ik me ‘daaraan houden’ in mijn drukke dagelijkse praktijk?

Ik heb ervaren dat ’eraan beginnen' een stuk makkelijker is met de hulp van persoonlijke en op maat begeleiding van een professional. En als je eenmaal ervaart wat de voordelen zijn, wil je niet meer zonder!

Wil je samen aan de slag en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op, ik sta je graag te woord.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

Duurzaam Opgeruimd
Javastraat
Amsterdam