Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marieke Pluk

NBPO-lid geen
Ontspullen: breng rust in je huis.

Stel je voor, je wordt morgen wakker in een opgeruimd huis met een opgeruimd hoofd... wat zou je dan het allerliefste doen?

Vaak hebben we te weinig tijd voor de dingen die ons gelukkig maken en die we belangrijk vinden. Zonde. Eén van de beste manieren ruimte te maken is ontspullen, want ongemerkt eisen ze onze kostbare aandacht op.

Als professional organizer ga ik samen met jou ontspullen. Ik kom bij je thuis of je kan zelf aan de slag met mijn cursus ontspullen.

1) Opruimcoaching aan huis
Jij geeft aan wát je wilt veranderen: een blijvend opgeruimd huis, je administratie op orde, foto's en jeugdherinneringen uitgezocht. Ik zorg voor  oplossing die voor jóu werkt. Ons gezamenlijke doel is dat jij:

  • meer ruimte ervaart
  • grip op je spullen krijgt
  • kan genieten van rust en overzicht in huis

2) Cursus ontspullen
Zelf aan de slag, maar niet alleen? Dat kan met de cursus ontspullen. Gedurende 5 weken leer je stapsgewijs je huis ontspullen, slim keuzes maken en de instroom van spullen beperken. Zo maak je een vliegende start, waarna je zelf verder kan!

"Dat moet je toch zelf kunnen?"
Nou, opruimen en organiseren is voor veel mensen een grote uitdaging. Helemaal als het leven even anders loopt, een verhuizing, ziekte, overlijden. Dan mag je hulp vragen, net zoals je fysiotherapie neemt om te herstellen van een blessure. Gelukkig zijn het ook vaardigheden die je kunt trainen, zodat je er beter in wordt. Het werken met een organizer is een investering in jezelf waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Over mij
Terwijl ik als projectmanager jarenlang structureerde en organiseerde op mijn werk, rommelde ik zelf thuis maar wat aan met mijn spullen en tijd. Ik wist dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Welke aanpak past bij mij en hoe ga ik daarmee aan de slag tijdens mijn drukke leven? Ik heb ervaren dat ’eraan beginnen' een stuk makkelijker is met de hulp van persoonlijke begeleiding van een professional. En wanneer je eenmaal de voordelen ervaart van je nieuwe levensstijl, wil je niet meer zonder!

Opleiding
December 2020: Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren - De Huishoudcoach
2021 - heden: Opleiding tot Senior Professional Organizer - School voor Organizing

Leuk als je contact opneemt! Vragen staat vrij en een kennismakingsgesprek is gratis.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Duurzaam Opgeruimd
Javastraat
1094 HB Amsterdam

Inloggen

WordPress development door Webstation