Marieke Pluk
Aspirant-lid geen
Wat het opruimen van je spullen, admin en agenda jou kan opleveren!

Last van teveel spullen en te weinig tijd?
Geen paniek, je kan het oplossen…

Als professional organiser help ik jou om bewezen opruim- en time-management methodieken toe te passen op jouw dagelijkse praktijk. Laagdrempelig en op een manier die bij jou past.

Resultaat? Je zult:

  • met meer vertrouwen en gemak keuzes kunnen maken over je spullen en je tijd
  • meer rust en overzicht ervaren
  • meer ruimte en tijd hebben voor de dingen die er voor jou echt toe doen.

De enorme voldoening die dat geeft, samen met dat wat je geleerd hebt, gaat ervoor zorgen dat je  duurzaam opgeruimd blijft!

Opruimen kan je leren

Veel mensen denken dat je opruimen zelf moet kunnen. Niets is minder waar! Als je het nooit geleerd hebt, kan je het ook niet toepassen. Of het nou om je spullen, je inbox of je agenda gaat, je kan het leren organiseren.

Zelfs goede opruimers kunnen ‘struikelen’ over een lastige opruimklus, denk aan een verhuizing of een plotselinge erfenis. De hulp van een professional organiser kan dan nét dat steuntje in de rug geven dat je nodig hebt om een begin te maken, zodat je de klus verder zelf kan klaren.

Over mij

Terwijl ik jarenlang startende ondernemers begeleidde met structuur aanbrengen in hun bedrijf, rommelde ik zelf thuis maar wat aan met het organiseren van mijn admin, spullen en privé-tijd. Ik wist dat meer structuur goed voor me zou zijn, maar ik voelde weerstand om eraan te beginnen. Welke methode past bij mij en hoe ga ik me ‘daaraan houden’ in mijn drukke dagelijkse praktijk?

Ik heb ervaren dat ’eraan beginnen' een stuk makkelijker is met de hulp van persoonlijke en op maat begeleiding van een professional. En als je eenmaal ervaart wat de voordelen zijn, wil je niet meer zonder!

Ik zie er naar uit om als professional organiser wat voor jou te kunnen betekenen. Wil je weten de mogelijkheden zijn? Schroom niet en neem contact op, ik sta je graag te woord.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

Duurzaam Opgeruimd
Javastraat
Amsterdam