Search
Close this search box.

Lian de Bruin

Aspirant-lid geen
Samen organiseren is zoveel leuker dan alleen!

Ik ben een ster in overzicht creëren, structuur aanbrengen, plannen en jou helpen om keuzes te maken in spullen, documenten en tijd, thuis of op je werk. Waar jij verdwaalt, wijs ik vriendelijk de weg zodat je zelfstandig verder kunt.

Zakelijk

Wil jij ook:
✦ Effectiever werken ipv harder werken, zodat je meer tijd overhoudt.
✦ Grip krijgen op je inbox, zodat je inbox elke dag zo goed als leeg is.
✦ Overzicht in je werkagenda, zodat er tijd is voor taken die er echt toe doen.
✦ Een fijne opgeruimde werkplek, zowel digitaal als fysiek, zodat je altijd alles terug kan vinden.
✦ Elke dag met plezier naar je werk gaan.

Particulier

Wil jij ook:
✦ Een opgeruimde kledingkast.
✦ Een opgeruimd huis.
✦ Een fijne wekelijkse planning.
✦ Overzicht in het dagelijks leven.
✦ Je administratie op orde.
✦ Klaar zijn voor de verhuizing.

En je weet niet goed waar je moet beginnen?

Gun jezelf mijn hulp als Professional Organizer!

Met mijn persoonlijke aanpak gericht op wat bij jou past, ga ik je helpen.
Samen gaan we op weg naar meer structuur en overzicht, rust in je hoofd en weer genieten van het dagelijks leven thuis of op het werk.

❣️ Samen organiseren is zoveel leuker dan alleen.

Vanaf oktober 2023 werk ik ook als onderaannemer voor Ingrid Tielemans van Marein Organizing uit Helmond. Via haar kan ik individuele begeleiding bieden vanuit de sociale teams Helmond, vanuit de WMO of via een PGB. Heb je bv AD(H)D of autisme of een andere zorgvraag en opruimen lukt je niet alleen, dien een zorgvraag in bij je gemeente. Geef bovenstaande gegevens door en ik kan je voortaan ook via deze weg helpen.

Waarom help ik jou zo graag?
Uit ervaring weet ik hoe fijn een huis is waar je je echt thuis voelt. Hoe het is om meer plezier uit je werk te halen. Ik gun iedereen een fijne structuur en overzicht. Het geeft rust en ruimte in je hoofd en maakt het leven zoveel relaxter.

❤️ Wat zeggen mijn klanten.
"Vandaag mocht ik proefklant zijn van Lian de Bruin. Samen hebben we in minder dan 2 uur mijn inbox opgeruimd en een structuur in Outlook opgezet. Ben erg blij met het resultaat! Met de gemaakte indeling en manier van werken kan ik ervoor zorgen dat mijn mail elke dag is bijgewerkt en verplaatst naar een bijpassende map. In 1 oogopslag is duidelijk wat er nog moet gebeuren en waar ik snel informatie terug kan vinden via de folderstructuur. Lian geeft duidelijke uitleg, is goed voorbereid, kundig en to-the-point. Voor mij was het de investering van een paar uur meer dan waard!"

“Al enkele jaren voelde ik de behoefte om te ontspullen. Ik ben erg creatief, zie in alles mogelijkheden en kan niets weggooien. De laatste tijd begonnen mijn spullen echter als last te voelen. Mijn huis werd maar voller en voller. Lian heeft me geholpen om eindelijk een begin te maken met ontspullen. Het voelde al snel heel vertrouwd om haar naast me te hebben. Het hielp dat er een paar vriendelijke ogen meekeken om niet weer in mijn valkuil te stappen.”

Wil je meer weten?
✉️ Mail naar info@plan2organize.nl
☎️ 06-10818688

Werkzaam in

Limburg, Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Plan2Organize
Burg. Krollaan 94
5707BG Helmond

Inloggen

WordPress development door Webstation