Leni Noord

NBPO-lid geen

Herkent u zich in een van de onderstaande beschrijvingen?

We gaan verhuizen van een grote(re) naar een kleine(re) woning. In principe een leuk vooruitzicht, maar we zien enorm op tegen het sorteren van onze spullen want we kunnen niet alles meenemen.

Eerlijk gezegd is m’n huis door de jaren heen zo vol gegroeid dat ik me er soms voor schaam. Ik merk dat ik steeds minder visite durf te ontvangen, laat staan mensen uitnodig om te komen logeren.

Ik sta voor de taak om het huis van mijn overleden ouders (of andere dierbare) op te ruimen, maar hoe pak ik het in hemelsnaam aan?

Dan bent u bij Leni van Noord aan het goede adres. Ik ben een rustige professional organizer met gevoel voor humor, die mensen ondersteunt bij het realiseren van een blijvend opgeruimd huis, een frisse start in een nieuw huis of het respectvol opruimen van het ouderlijk huis.

Met een lach en een traan, geduld en doorzettingsvermogen, in gezelschap van deze professional organizer, kunt u kleine en grote bergen verzetten. We gebruiken beproefde methodes.

Het effect van opruimen kun je vergelijken met het snoeien van een roos: essentieel om de schoonheid van de bloem volledig tot haar recht te laten komen.

Werkzaam in

Drenthe, Friesland, Groningen

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

De Ontluikende Roos
Tuinstraat 65
9711 VC Groningen