Zoek
Sluit dit zoekvak.

Karlinda Janssen

NBPO-lid geen
Slim & Stijlvol opgeruimd huis | Neemt het opruimproces uit handen | Meer rust en overzicht in huis | Meer vrije tijd | Professional Organizer

Mijn Professional Organizer is een full service home organizing bedrijf. Je wordt gedurende het gehele opruimproces ontzorgd: van het inmeten en schoonmaken van kasten en lades tot het inkopen van stijlvol organize materiaal afgestemd op jouw wensen. Afgedankte spullen worden naar passende goede doelen gebracht. Je krijgt op deze manier met minimale eigen inspanning weer maximale rust en overzicht in je slimme en stijlvol georganiseerde huis.

Karlinda, de eigenaar van Mijn Professional Organizer, focust zich op de particuliere markt, dat wil zeggen dat ze gespecialiseerd is in het organizen van huizen. Daarnaast ligt haar focus op het gebruik van stijlvol opbergmateriaal zodat je spullen niet alleen georganiseerd zijn, maar het er ook nog eens mooi uitziet als je je kasten en lades opentrekt. Karlinda werkt samen met diverse specialisten zodat een ruimte na het organizen compleet afgestyld kan worden. Een schilder, timmerman, interieurstylist: het kan het allemaal voor je geregeld worden. Bij een groot organizeproject kan Karlinda met een passende organize specialist uit haar netwerk samenwerken zodat we in zo’n kort mogelijke tijd jouw gewenste resultaat bereiken.

Werkzaam in

Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier

Contact

Mijn Professional Organizer
Burgemeester Vonk de Bothstraat 59
5037 NK Tilburg

Inloggen

WordPress development door Webstation