Drs. Karin Wallagh

Aspirant-lid geen

Door het aanbrengen van structuur ontstaat rust, ruimte en overzicht. Structuur geeft mij houvast om elke uitdaging aan te gaan, voor mezelf maar ook voor anderen.

Mijn leven lang help ik mensen - jong en oud - met opruimen, als een professional organizer avant la lettre. Als ik vroeger op buurtkinderen paste, ging ik altijd hun kamer met ze opruimen. Hun ouders zagen mij graag komen 🙂

Ik heb diverse mensen ondersteund bij het leegruimen van het huis van een overleden dierbare, een emotionele klus waar iedereen wel wat hulp bij kan gebruiken.

Daarnaast help ik (vaak senioren) bij computergerelateerde vragen. Ik woon in een flat met veel ouderen die mij via mond-tot-mondreclame weten te vinden.

Als iemand mij vraagt te helpen (bij het opruimen van het huis of het op orde brengen van de administratie) dan spreekt daar een enorm vertrouwen uit. Daarom vind ik het beroep van professional organizer zo dankbaar.

Na mijn studie Communicatiewetenschappen heb ik een paar jaar in televisieland gewerkt. Hierna was ik jarenlang communicatiemanager bij een grote zakelijke dienstverlener.

Begin 2022 heb ik de Basistraining professional organizer gevolgd bij de NBPO. In mei 2022 ben ik voor mezelf begonnen onder de naam Inorde.org

Heeft u een vraag? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Werkzaam in

Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier

Contact

Inorde.org
Max Havelaarlaan 127
1183 LN Amstelveen

Inloggen

WordPress development door Webstation