Karin Bustraan

NBPO-lid geen

Humanity in Business

Bedreven in organiseren, structureren en optimaliseren!

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. De juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat.

Humanity in Business verheldert onduidelijke situatie of visies door structuur aan te brengen in denkpatronen en gedrag. Het gaat om bewustwording. Waarom doe je wat je doet? En dat vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Ervaringsleren is een krachtige manier van veranderen.

Organiseren, structureren en optimaliseren

Bij Humanity in Business ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met organiseren, structureren en optimaliseren van jezelf, je werk, team en organisatie.  Een spiegel voorhouden, sparringpartner zijn en begeleiding van intervisiegroepen ook daar zet Humanity in Business haar expertise voor in.

Over Karin

De natuur verwondert mij, keer op keer. Als geboren en getogen Zeeuwse houd ik in het bijzonder van zon, zee en strand. De zee is altijd anders en ik houd van het getij, de kleuren, de lucht en de golven. Dit geeft mij rust en inspiratie. Ook de zuiverheid van de bergen heeft op mij een bijzondere aantrekkingskracht. Mijn tocht door de Himalaya in 2003 heeft mij tot waardevolle inzichten gebracht.

Loopbaan

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik bij de Rabobank zowel in de commercie als in het management mijn loopbaan heb opgebouwd. In deze functies heb ik veel geleerd over structuren en systemen in organisaties, het aansturen en coachen van medewerkers.  Daarnaast heb ik veel mensenkennis opgedaan. Nu ik zelf ondernemer ben kan ik me goed verplaatsen in bedrijven. Voor veel klanten is het een toegevoegde waarde dat ik ook op financieel gebied goed onderlegd ben.

De menselijke kant van het zakendoen

Ik geloof dat de juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. Voor mij ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. Het één kan niet zonder het andere.

Mijn kracht is dat ik mijn analytische blik en scherpe waarneming combineer met mijn inlevingsvermogen. Ik zie wat er nodig is en kan dat helder verwoorden. Door het stellen van constructieve vragen en met aandacht luisteren wordt duidelijk waar het werkelijk om gaat. Mijn aanpak is zorgvuldig, constructief, praktisch en resultaatgericht.

Talent in praktijk

Door mijn natuurlijke talent om in chaos orde te herkennen, past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mijn bedrijf. Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkenderwijs een structuur die past bij jouw denkpatronen. Praten én doen en herhaaldelijk toepassen wat je hebt geleerd. Dan ontstaat een duurzame gedragsverandering en krijg jij wat je wilt: rust en ruimte in je hoofd!

 

 

Werkzaam in

Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk