Zoek
Sluit dit zoekvak.

Karin Bustraan

NBPO-lid geen

Humanity in Business

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een praktisch zakelijk kader.

Humanity in Business biedt praktische begeleiding bij het structureren en organiseren van werkzaamheden uit de dagelijkse praktijk.

Professional Organizing for Business

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om hun werk, taken, planning en informatiestromen te organiseren en structureren.

Ik help bij het inzien van knelpunten en het herkennen van ingesloten werkpatronen. Als krachtig hulpmiddel worden structuur gebruikt. Hiermee worden praktische, werkgerelateerde vaardigheden getraind.

Rust en ruimte in je hoofd

Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd?

Samen zorgen we ervoor dat praktische werkgerelateerde vraagstukken voor jou weer helder worden. Door helderheid te krijgen in je werkpatronen, overzicht te creëren in je werk en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door andere keuzes te maken krijg je weer grip op je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit.

Mijn aanpak is praktisch en afgestemd op de persoonlijke werksituatie en gericht op een duurzaam effect.

Training werkplekorganizing één-op-één

  • Praktisch
  • Grip op je werk
  • Rust in je hoofd

Herken je dat je mailbox nooit leegkomt? Informatie onophoudelijk via allerlei kanalen blijft stromen? Je agenda veel te vol is? Je veel tijd verspilt met zoeken naar documenten? Je mist overzicht en regie in je werk. Je ben te veel bezig met randzaken en te weinig met je kerntaken. Aan het einde van de dag heb je een onvoldaan gevoel. Kortom: je wordt geleeft door de waan van de dag en je loopt achter de feiten aan. Hoe creëer jij weer overzicht, grip en plezier in je werk?

Over Karin

Het herkennen van structuren in werkpatronen en deze ombuigen naar slimmer werken, vind ik heerlijk om te doen.

Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkenderwijs een structuur die past bij jouw persoonlijke werkpatronen.

Mijn werk doe ik met enthousiasme en groot plezier!

Loopbaan

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik zowel in commerciële als leidinggevende functies mijn loopbaan heb opgebouwd.

Door te denken in structuren, past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mijn bedrijf.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!

Werkzaam in

Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Inloggen

WordPress development door Webstation