Karin Bustraan

NBPO-lid geen

Humanity in Business

Bij Humanity in Business ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. De juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. Humanity in Business verheldert onduidelijke situatie of visies door structuur aan te brengen in denkpatronen en gedrag. Het gaat om bewustwording. Waarom doe je wat je doet? En dat vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Ervaringsleren is een krachtige manier van veranderen.

Professional Organizing for Business

Als Professional Organizer begeleid en ondersteun ik ondernemers, leidinggevenden en werknemers om hun werk, taken, planning en informatiestromen te organiseren.

Ik help bij het analyseren van knelpunten en het herkennen van ingesloten patronen. Samen met het inzetten van structuur als krachtig hulpmiddel vormt dit de basis voor een systematisch veranderen naar effectief gedrag.

Je wordt uitgenodigd nieuwe gewoontes te ontwikkelen die bij je passen en daardoor blijvend van aard zijn.

Rust en ruimte in je hoofd
Wil jij helderheid en structuur in je werk, en daardoor meer rust en ruimte in je hoofd? Samen zorgen we ervoor dat zaken en vraagstukken voor jou weer helder worden. Door inzicht te krijgen in je gedrag, overzicht te creëren en te leren hoe je structuur als hulpmiddel kunt inzetten, zorg je ervoor dat de basis op orde is. Door bewust te kiezen neem je regie over je leven en je werk. Er ontstaat als vanzelf meer creativiteit, helderheid en productiviteit.

Training werkplekorganizing één-op-één

  • Grip op je werk
  • Inzicht en overzicht
  • Ademende planning

Hierbij leer je hoe je overzicht, regie en plezier in je werk krijgt. Je gaat tijdens de sessies praktisch aan de slag, je past het geleerder gelijk toe. Er wordt een methodiek en structuur gevonden die afgestemd is op jou, je werk en de omstandigheden, zodat deze passend en blijvend van aard is. Tussen de sessies door ga je aan de slag met het "huiswerk", zodat je al lerend ervaart.

Iets weten is één, het daadwerkelijk doen is twee. Doordat ik je help te ervaren, ben je nog meer gemotiveerd om het nieuw aangeleerde ook daadwerkelijk blijvend toe te passen. Een duurzaam effect!

Werkwijze

Mijn aanpak is zorgvuldig en doortastend. Telkens afgestemd op de persoon, de situatie en de omstandigheden. Gericht op duurzaam resultaat.

Over Karin

Ik geloof dat het vergroten van bewustzijn bijdraagt aan een betere wereld. Door mensen te ondersteunen zichzelf te organiseren en weer regie te pakken, worden ze bewuster van hun keuzes en mogelijkheden. Dit draagt bij aan een betere kwaliteit van werken en ook van leven. Dit vind ik een belangrijk en dankbaar aspect in mijn werk.

Mijn werk doe ik met enthousiasme en groot plezier!

Loopbaan

Mijn achtergrond ligt in de financiële wereld waar ik bij de Rabobank zowel in de commercie als in het management mijn loopbaan heb opgebouwd. In deze functies heb ik veel geleerd over structuren en systemen in organisaties, en het ondersteunen, faciliteren en begeleiden van medewerkers. Daarnaast heb ik veel mensenkennis opgedaan. Nu ik zelf ondernemer ben kan ik me goed verplaatsen in bedrijven. Voor veel klanten is het een toegevoegde waarde dat ik ook op financieel gebied goed onderlegd ben.

De menselijke kant van het zakendoen

Ik geloof dat de juiste balans tussen mens en organisatie leidt tot optimaal resultaat. Voor mij ligt de focus op de mens binnen een zakelijk kader. Het één kan niet zonder het andere.

Mijn kracht is dat ik mijn analytische blik en scherpe waarneming combineer met mijn inlevingsvermogen. Ik zie wat er nodig is en kan dat helder verwoorden. Door het stellen van constructieve vragen en met aandacht luisteren wordt duidelijk waar het werkelijk om gaat. Mijn aanpak is zorgvuldig, constructief, praktisch en resultaatgericht.

Talent in praktijk

Door mijn natuurlijk talent om in chaos orde te herkennen, past het vak Professional Organizing mij als een jas. Sinds 2015 is dit de kern van mijn bedrijf. Ik breng helderheid en ontdek samen met jou al werkenderwijs een structuur die past bij jouw denkpatronen. Praten én doen en herhaaldelijk toepassen wat je hebt geleerd. Dan ontstaat een duurzame gedragsverandering en krijg jij wat je wilt: rust en ruimte in je hoofd!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op!

Werkzaam in

Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk