Zoek
Sluit dit zoekvak.

Judith Planting

Aspirant-lid geen

Van harte welkom!

Mijn naam is Judith Planting, de vrouw achter Kiem. Opruimen, ontspullen, orde scheppen in de chaos...het maakt mij blij. Heel graag gun ik jou ook het gevoel van thuiskomen in een huis dat rust uitstraalt en dat je weer grip hebt op je spullen in plaats van andersom. Ik help je graag!

Niet voor niets heet Kiem 'organizing met zorg'. Ruim 25 jaar geleden ben ik opgeleid als (regie)begeleider. In de jaren daarna heb ik in die hoedanigheid gewerkt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, autisme, dementie en/of een verstandelijke beperking. Vaak in een combinatie met psychische klachten zoals angst, verslaving of neerslachtigheid. Met sterk empathisch vermogen, methodisch werken en een coachende begeleidingsstijl bied ik organizing met zorg. Door mijn jarenlange ervaring vind ik niets vreemd; iedere situatie en ieder mens is anders. Begrip, vertrouwen, samenwerking en geduld vind ik dan ook belangrijk binnen onze afspraken.

In maart 2022 heb ik de scholing Hoarding en vervuiling afgerond bij Rino.
Ik ben in het bezit van het Kiwa keurmerk in de zorg.

Kiem biedt professional organizing voor particulieren en mensen binnen de zorg.
Weet je niet waar je moet beginnen of ben je juist al vaak opnieuw begonnen met de schuur of die ene kast die maar blijft uitpuilen? Bestaat jouw administratie uit een stapel ongeopende enveloppen? Het kan anders: Kiem biedt je hulp en samen komen we tot rust en ruimte in je huis zodat je grip hebt op je spullen en niet andersom.

  • Ontspullen en opruimen Je maakt bewuste keuzes voor de spullen die je wilt houden en wat er weg mag, samen ordenen we en creëren plek zodat je het daarna zelf goed opgeruimd kunt bijhouden. Dit geldt voor je keuken(kastjes), zolder, garage, woonkamer etc.
  • Administratie Van stapeltjes die te lang blijven liggen naar een overzichtelijke administratie die je vlot kunt bijhouden als er weer nieuwe post binnen komt.
  • Agenda-weekplanning Dubbele afspraken, altijd tijd tekort op een dag? Samen kijken we hoe je jouw dag zo kunt indelen dat er ook tijd over blijft voor ontspanning.
  • Verhuizing Kiem helpt je om samen een goede voorbereiding te maken. Dit is hét moment om je te ontdoen van overbodige spullen.
Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Kiem organizing met zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation