Search
Close this search box.

Jolanda van den Dungen

NBPO-lid geen

Zijn de benamingen: chaotisch woon- of werksituatie, ontbreken van structuur op u van toepassing, dan wil ik graag met u aan de slag!

Doel: mensen die worstelen in hun dagelijkse leven met structuur waardoor de administratie zich opstapelt of ze letterlijk struikelen over de rommel in huis, begeleiden om overzicht en structuur te krijgen en daarmee grip op de situatie.

Ik begeleid mensen met een PGB (Persoonsgebonden budget) of ZIN (Zorg in Natura) in de regio* bij het herstructureren van hun woon-en werksituatie. Samen gaan we aan de slag om orde te scheppen in de chaos. We creëren grip op de situatie , zodat er letterlijk en figuurlijk meer rust en ruimte in uw woon- en werksituatie ontstaat.
*Nuenen, Son en Breugel, Geldrop, Mierlo, Waalre, Gemeente Cranendonck, Budel, Heeze-Leende, Valkenswaard, Best en Oirschot

Om mijn klanten goed te kunnen begeleiden ben ik mij  verder gaan specialiseren, zodat ik kan werken op kennis en intuïtie. Ik heb deelgenomen aan de trainingsdagen Anders georganiseerd met ADHD / Anders georganiseerd met ASS  / Blok A van de leergang Senior P.O. / training Verzamel problematiek en de training Budgetcoach. Dit alles om mij zo goed mogelijk te professionaliseren.

Aangezien steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun eigen levenseinde kan ik helpen bij het opruimen bij leven of bij het begeleiden met de administratieve nabestaandenzorg.

Ik besef terdege, dat het een luxe is om dat, wat je ambieert, ook daadwerkelijk te mogen uitvoeren.

Interesse of eens kennismaken? Neem contact met me op via gsm nr. 06-42850005 of email: info@jdstructuur.nl

Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

JD Structuur
Keizerlaan 5
5708 EE Helmond (stiphout)

Inloggen

WordPress development door Webstation