Jolanda van den Dungen
NBPO-lid geen

Zijn de benamingen: chaotisch woon- of werksituatie, ontbreken van structuur op u van toepassing, dan wil ik graag met u aan de slag!

Doel: mensen die worstelen in hun dagelijkse leven met structuur waardoor de administratie zich opstapelt of ze letterlijk struikelen over de rommel in huis, begeleiden om overzicht en structuur te krijgen en daarmee grip op de situatie.

Ik begeleid ook mensen met een PGB (persoonsgebonden budget) of ZIN (zorg in natura) in de regio*, *Nuenen, Son en Breugel, Geldrop, Mierlo, Waalre, Gemeente Cranendonck, Budel, Heeze-Leende, Valkenswaard, Best en Oirschot.

Om mijn klanten goed te kunnen begeleiden ben ik mij  verder gaan specialiseren als organizer, zodat ik kan werken op kennis en intuïtie. Ik heb deelgenomen aan de trainingsdagen Anders georganiseerd met ADHD / Anders georganiseerd met ASS en Blok A van de leergang Senior P.O. en daarnaast ga ik in september 2020 de training praktische begeleiding bij Hoarding problematiek volgen en de training Budgetcoach staat gepland. Dit alles om mij zo goed mogelijk te professionaliseren.

Aangezien steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun eigen levenseinde kan ik helpen bij het opruimen bij leven of bij het begeleiden met de administratieve nabestaandenzorg.

Ik besef terdege, dat het een luxe is om dat, wat je ambieert, ook daadwerkelijk te mogen uitvoeren.

Interesse of eens kennismaken? Neem contact met me op via gsm nr. 06-42850005 of email: info@jdstructuur.nl

Werkzaam in

Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

JD Structuur
Keizerlaan 5
5708 EE Helmond (stiphout)