Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jolanda Boer

Aspirant-lid geen
Droom jij van een opgeruimd huis of een geordende administratie? Wil je overzicht en méér tijd overhouden voor wat je het liefste doet?

Als professional organizer / opruimcoach ga ik samen met jou aan de slag. Samen zoeken we naar een oplossing die perfect bij jou past en voor jou werkt. Het doel is een blijvend opgeruimd huis en geordende administratie. Zo win je ook tijd voor andere leuke dingen.

Over mij

Hoi, ik ben Jolanda. Al heel mijn leven houd ik van een opgeruimd huis. Dit geeft mij rust. Spullen zijn prikkels voor mij. Dingen die ik bijvoorbeeld nog wil uitzoeken of opbergen kunnen mij extra prikkels geven. Dat geldt ook voor boeken die ik nog wil lezen, projecten die nog niet af zijn, of zaken waar ik meer van wil weten.

Van opruimen, structuur aanbrengen, projecten afmaken en goed plannen krijg ik niet alleen energie, maar het geeft mij ook veel plezier. Al geruime tijd stond op mijn verlanglijst dat ik hier meer mee wilde doen. Daarom volgde ik de opleiding tot professional organizer en zette ik mijn eigen bedrijf op ‘Samen Opruimen’.

Mijn aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, flexibel, transparant en zonder oordeel.

  • Mijn ervaring en kennis zet ik volledig in om jou te helpen en te ondersteunen; ik maak gebruik van verschillende methodes en kijk welke methode het beste bij jouw past.
  • Bij mij staat flexibiliteit hoog in het vaandel, iedere persoon of situatie is ander; ik luister aandachtig, vraag door en pas mijn aanpak aan op jouw specifieke situatie.
  • Mijn werkwijze is altijd transparant; ik communiceer duidelijk over wat ik doe en hoe ik te werk ga.
  • Samenwerken betekent voor mij werken in vertrouwen en zonder oordeel; ik behandel alles strikt vertrouwelijk, alles wat ik zie en hoor blijft onder ons.

Contact

Verlang je naar een opgeruimd huis, een georganiseerde administratie en meer inzicht in je tijd? Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren en een opgeruimd gevoel hebben? Laten we samen aan de slag gaan. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Samen Opruimen

 

Werkzaam in

Zeeland

Werkterrein

Particulier

Contact

Samen Opruimen
Boterbloem 6
4421 MJ Kapelle

Inloggen

WordPress development door Webstation