Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jantina van Beers

NBPO-lid geen

Wil jij meer structuur, meer overzicht en meer werkplezier?

De hectiek van alledag, hoge werkdruk en een ‘overkill’ aan informatie kunnen je soms het gevoel geven dat je de controle over het werk verliest. Dit kan leiden tot werkstress, en vaak ook in ziekteverzuim en in sommige gevallen zelfs tot een burn-out.

Een organizer, iets voor jou?

Ben je een ondernemende professional en zie je jezelf of jouw personeel graag gemotiveerd en ontspannen aan het werk? Wil je de kosten door verzuim binnen jouw organisatie laag houden? Wil je graag begeleiding in het Hybride Werken?
‘Van Beers Organizer’ adviseert je graag in het efficiënter en effectiever benutten van tijd, middels praktische timemanagement tools, handige Outlook tips en het gebruik van MS365 met name MS Teams. Zo krijg je meer structuur en rust in je werk. Ik geloof in de kracht van het gestructureerd werken. Door het stellen van de juiste prioriteiten word je flexibel en geeft het je de mogelijkheid om te focussen op de keuzes die jij maakt. Het helpt je jouw work-life balance te optimaliseren! Je hebt niet meer tijd nodig, maak betere keuzes!

Werkzaam in

Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Inloggen

WordPress development door Webstation