Zoek
Sluit dit zoekvak.

Imke Hendrikx

NBPO-lid geen
Professional Organizer & Budgetcoach bij De Opruimjuf. Behoefte aan meer orde en rust in huis en hoofd? Ik help je graag orde op zaken te stellen. Dit kan zijn op het gebied van spullen, papieren, financiën, tijd en werk.

Naast mijn baan in het onderwijs als docente economie (25 jaar) ben ik eind 2020 de uitdaging aan gegaan om als Professional Organizer & Budgetcoach voor mezelf te beginnen met De Opruimjuf!

Ik heb veel praktisch toepasbare kennis, kan goed omgaan met mensen en vind het vooral ook leuk om mensen iets te leren. Dit doe ik middels coaching waarbij we niet alleen praten maar vooral ook doen! We steken samen de handen uit de mouwen. Tijdens dit proces leer ik je de vaardigheden die ervoor zorgen dat je meer op orde en meer structuur krijgt. Daarbij zie je resultaat en kun je vervolgens ook zelfstandig aan de slag. Je bent en blijft baas over je eigen huishouden en je eigen spullen. Jij bepaalt het tempo. Ik zorg voor de structuur, stel de juiste vragen en zorg dat we het door ons vooraf gestelde doel behalen!

We pakken stress en irritaties aan, met als doel meer rust en ruimte, meer tijd voor de leuke dingen in het leven!

#ontspullen #ordenen #organiseren #spullen #papieren #huishouden #financiën #tijd #werk

Werkzaam in

Limburg, Noord-Brabant

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

De Opruimjuf
Olieslagerstraat 20
5975VR Sevenum

Inloggen

WordPress development door Webstation