Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Henriëtte Moes

NBPO-lid geen

Opruimen & organiseren

Als professional organizer help ik jou heel praktisch bij het opruimen van kasten, kamers, zolder, berging of tuin. Ik ondersteun bij de organisatie van het huishouden, agendaplanning en prioriteiten stellen. Samen werken we alle stapels weg en richten we je huis weer in zoals jij dat wil. Ik help je om op te starten, door te zetten en klussen af te ronden.

Hulp bij chaos in je leven

Ik bied individuele begeleiding aan mensen die zijn vastgelopen in de thuissituatie en zelf geen structuur aan hun leven kunnen geven. In vaktermen heet dit ‘chronische desorganisatie’. Simpeler gezegd: altijd chaos. Zowel in je huis als in je dagritme. Vaak komt dit door psychiatrische of psychosociale problemen, en je kunt er doodmoe van worden.

Hulp bij hoarding

Een Nederlands woord voor hoarding is verzameldwang. Vaak staat de woning van iemand die extreem verzamelt zó vol met spullen dat dit het dagelijks leven enorm belemmert. Ik ga samen met jou aan de slag om jouw woonsituatie te verbeteren. Belangrijk om te weten: we doen alles in kleine en overzichtelijke stappen, waarbij ik nooit zonder jouw toestemming spullen aanraak, verplaats of weggooi.

Ik heb een contract met de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Dat betekent dat ik in deze gemeenten zorg in natura (ZIN) vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan bieden. Wanneer je een PGB hebt voor Begeleiding Individueel, kun je deze ook gebruiken voor een opruim- en organiseertraject. Als je nog geen PGB hebt, en denkt hiervoor in aanmerking te komen; dan kan ik je adviseren en helpen bij de aanvraag.

Kijk voor meer informatie op www.meerordeenstructuur.nl of neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werkzaam in

Noord-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

MO&S Professional Organizing
Slootenslaan, 1 - 6
1852PX Heiloo

Inloggen

WordPress development door Webstation