Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Henriëtte Bertram

Aspirant-lid geen

Hallo! Ik ben Jet, jouw persoonlijke opruimcoach

Ik woon in de prachtige Bollenstreek, een drukke regio in Nederland waar het leven altijd in volle gang is. Net als jij, houd ik ook veel ballen in de lucht. Dat zorgt voor de nodige uitdagingen. Herkenbaar, toch?

Samen kunnen we die uitdagingen aanpakken en ervoor zorgen dat ook jij weer rust en balans krijgt. Thuis en/of op het werk. Met mijn begeleiding en jouw inzet, komen we er zeker uit. Mijn motto is simpel en effectief: “Rust en balans in elke ruimte.”

Of het nu gaat om het organiseren van je huis, het structureren van de thuisadministratie, planning op het werk of het voorbereiden van een verhuizing, ik sta voor je klaar om je te helpen bij het creëren van een georganiseerde en serene omgeving. Laten we samen de chaos omzetten in harmonie en jouw leven overzichtelijker en rustiger maken. Je kan op me rekenen met enthousiasme, kennis en toewijding. We vinden samen oplossingen en werken in jouw tempo aan de oplossing die bij jou past.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een opgeruimd en gebalanceerd leven? Neem vandaag nog contact met me op! Ik kijk er naar uit!

Jet

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Contact

Opruimcoach Jet
Kagerdreef 48
2172 HL Sassenheim

Inloggen

WordPress development door Webstation