Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geske Bertram

NBPO-lid geen
Opruimen is een feestje!

Sinds 2016 heeft Geske, trotse alleenstaande moeder van drie zonen, haar jarenlange passie voor overzicht en structuur in en rondom het huis en gezin omgezet in haar bedrijf  OpruimcoachGeske®.

Door haar levenservaring w.o. twee zware depressies, begrijpt Geske hoe zwaar en uitzichtloos het leven kan aanvoelen. Maar ook hoe zij jou het beste kan ondersteunen.

Geske ondersteunt particulieren en gezinnen naar een overzichtelijk en praktisch huishouden van A tot Z. Tevens begeleidt zij mensen met stress of een (dreigende) burn-out, die grip willen krijgen op hun taken, tijd, planning en energie.

Ook biedt zij begeleiding bij het organiseren en structuren van uw financiën en administratie!

Heb je hulp in je gezin nodig bij opvoeding, autisme of ADHD? Geske helpt je met liefde en passie om orde, structuur en overzicht te verkrijgen, zodat je weer kan genieten van het leven en van elkaar natuurlijk! Het kan echt!

Lifestyle

Eén van de specialismen van Geske is het adviseren bij woning inrichting en kleding style op een goedkope duurzame manier.

Daarbij kun je denken aan een kleur-& styleadvies op maat, de ruimtes in huis optimaal benutten en leren combineren met kleding uit je eigen kledingkast.

Ben je benieuwd, wat Geske voor jou kan betekenen? Bekijk haar website of stuur haar gerust een mail.

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

OpruimcoachGeske
Cort van der Lindenstraat 87
3332 CG Zwijndrecht

Inloggen

WordPress development door Webstation