Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gertrude Caan

Aspirant-lid geen
Rust en overzicht tijdens je verhuizing

Zie je als een berg op tegen je verhuizing of verbouwing? Laat mij je helpen. Ik ben jouw rustige en betrouwbare professional organizer en verhuisexpert. Met mijn planmatige werkwijze en heldere blik breng ik structuur aan in jouw verhuisproces. We pakken het samen stap voor stap op, waardoor je overzicht ervaart en alles ontspannen verloopt.

Hierbij kan je ik helpen:

  • Plannen en organiseren: van de verhuisplanning tot het inpakken en uitpakken, ik begeleid je graag. Of het nu gaat om een complete verhuizing of om hulp bij specifieke taken; ik sta voor je klaar.
  • Verkoopklaar maken: ik help je met ontspullen, opruimen en styling voor de foto's. Zo presenteer je jouw woning optimaal.
  • Uitpakken en inrichten: op een efficiënte en gestructureerde manier pakken we samen je spullen uit. We zorgen ervoor dat alles een logische en gewenste plek krijgt in je nieuwe woning.

Jij bepaalt, ik ondersteun

We werken zo veel mogelijk samen, in jouw tempo en volgens jouw wensen. Jij hebt de controle over je spullen en het verhuisproces. Ik ben er om te helpen, te adviseren en om de verhuizing soepel te laten verlopen.

Ontspannen verhuizen: het kan echt!

Neem contact op en ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

 

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Opgeruimd & Blij

Inloggen

WordPress development door Webstation