Femke Bosma

NBPO-lid geen
Ontzorging voor Nu en Later

Professional Organizer & erkend Nalatenschapscoach

Als Professional Organizer (ook wel opruimcoach genoemd), begeleid en adviseer ik mensen naar meer structuur en overzicht. Dit zorg voor rust in huis en in het hoofd.

Ik help graag bij het opruimen en ordenen van spullen in huis. Onder andere bij het opruimen, plannen en regelen van een verhuizing.  Dit kan naar een andere woning zijn of, in geval van senioren, naar een kleinere woning of verzorgingstehuis.
En bij het op orde brengen van de (digitale) administratie. Zodat deze weer op orde is en iemand er zelf weer mee verder kan.

Als Nalatenschapscoach en nabestaandenbegeleider ben ik de ‘spin in het web’ voor coördinatie en ondersteuning bij administratieve en praktische zaken na overlijden en bij het afwikkelen van een nalatenschap.
Ik loods door het doolhof van alles wat er moet gebeuren en begeleid waar nodig naar specialisten. Desgewenst ben ik het aanspreekpunt in een familie voor instanties en familie en kennissen en kan ik bijstaan bij het voeren van (moeilijke) gesprekken.

Ook kan ik helpen bij het samenstellen van een Persoonlijk Levensdossier; hét naslagwerk met daarin alle belangrijke informatie in iemands leven en diens nabestaanden. Door het maken van dit dossier is alle administratie die nodig is voor het afwikkelen van een nalatenschap, door familie of een executeur, al uitgezocht en overzichtelijke gedocumenteerd.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil afspreken.

Femke Bosma
Zeewolde (Flevoland)
Werkgebied prov. Flevoland, Utrecht en de Veluwe

Werkzaam in

Flevoland, Gelderland, Utrecht

Werkterrein

Particulier

Inloggen

WordPress development door Webstation