Femke Bosma
Aspirant-lid geen
Ontzorging voor Nu en Later; Professional organizer & Nalatenschapscoach

Professional Organizer & erkend Nalatenschapscoach

 

Als Professional Organizer (ook wel opruimcoach genoemd), begeleid en adviseer ik je naar meer structuur en overzicht. Dit zorg voor rust in huis en in je hoofd.

Ik help graag bij het opruimen en ordenen van spullen in huis. Onder andere bij het opruimen, plannen en regelen van een verhuizing naar een andere of kleinere woning. En bij het op orde brengen van de (digitale) administratie. Zodat deze weer op orde is en je er zelf weer mee verder kunt.

Als Nalatenschapscoach ben ik de ‘spin in het web’ voor coördinatie en ondersteuning bij administratieve en praktische zaken na overlijden en bij het afwikkelen van een nalatenschap.

Ook kan ik helpen bij het samenstellen van een Persoonlijk Levensdossier; hét naslagwerk met daarin alle belangrijke informatie voor jou en jouw nabestaanden.

Ik loods je door het doolhof heen en begeleid je waar nodig naar specialisten. Desgewenst ben ik het aanspreekpunt in jouw familie voor instanties en familie en kennissen en ik je bijstaan bij het voeren van (moeilijke) gesprekken.
Ik kijk objectief en met respect naar de situatie en ben er om jou te ondersteunen in deze moeilijke periode.

 

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil afspreken.

Femke Bosma
Zeewolde (ik woon in Flevoland maar werk door heel Nederland)

Werkzaam in

Flevoland, Friesland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht

Werkterrein

Particulier