Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eva Rietbroek

NBPO-lid geen
Slimmer werken met Inzicht in orde

Sinds 2011 train ik, Eva Rietbroek, ondernemers en hun medewerkers om slimmer met hun tijd, taken, stress, klanten en processen om te gaan. Om structuur en overzicht aan te brengen binnen bedrijven.

Na ruim 13 jaar als marketeer te hebben gewerkt binnen de zakelijke dienstverlening (Fortis Bank en SNS REAAL) weet ik hoe belangrijk het is om klantgericht te werken en door de ogen van de klant naar je bedrijf te kijken. Maar het belangrijkste is dat je weet waar je naar toe wilt gaan. Wat zijn je doelen (privé en zakelijk) en hoe kan je die nou slim en zonder stress bereiken?

Door het combineren van mijn marketingkennis (kijken door de ogen van de klant) en mijn kennis van slimmer werken (time management; slim omgaan met je tijd, taken en processen) help ik ondernemers en hun medewerkers slim hun doelen te bereiken. Meer omzet, meer structuur, minder stress, tevreden klanten én tijd besparen! Wie wil dat nou niet?

Inzicht in orde biedt programma’s en e-learnings op het gebied van slimmer werken; het zogenaamde IN CONTROL aanbod en worden gemiddeld beoordeeld met een 9.

Inmiddels wordt dit aanbod ook aangeboden (en afgenomen) bij bijvoorbeeld KPN, ABN AMRO, PGGM en de Rabobank.

Het aanbod is in het Nederlands en Engels beschikbaar:

  • IN CONTROL programma*
  • E-learning slimmer werken met Outlook en Teams
  • E-learning slimmer nee zeggen

Engelse varianten:

  • IN CONTROL program*
  • E-learning work smarter with Outlook and Teams
  • E-learning the smarter way to say no

*IN CONTROL programma met 1 op 1 begeleiding online of op locatie (deze bestaat uit 8 modules waaronder een module over timemanagement, een module Slimmer werken met Outlook en Teams* en een module Slimmer nee zeggen)

Mocht je meer informatie willen over het IN CONTROL aanbod neem dan gerust contact met mij op.

 

Werkzaam in

Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Contact

Inzicht in orde
Dombosch 18
3829 DL Hooglanderveen

Inloggen

WordPress development door Webstation