Zoek
Sluit dit zoekvak.

Els Jacobs

NBPO-lid geen
Opgeruimd leven met De HuishoudCoach®

Dr. Els Jacobs (1965) is sociaal wetenschapper en professional organizer van beroep en sinds 2005 de drijvende kracht achter De HuishoudCoach® en De KantoorCoach®. Els kent de denkwijze en leefwereld van zelfbenoemde chaoten met een druk werkend bestaan van binnenuit. Als organizer, moeder van drie dochters én gewezen chaoot weet ze precies welke persoonlijke en praktische hobbels genomen moeten worden om orde op zaken te kunnen stellen.

Bij De HuishoudCoach®/De KantoorCoach® verzorgt Els o.a. de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren (OPOP), de Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt (OOZM) en diverse 1-daagse trainingen.

Daarnaast coacht en adviseert ze particulieren, werknemers en leidinggevenden bij overheids- en onderwijs-instellingen met veel plezier bij het (re)organiseren van hun huis en werk.

Ook schrijft Els uitstekend gerecenseerde opruimboeken. Recent is ‘Het No Nonsense Opruimboek’ (Forte uitgevers, 2020) verschenen, dat de geheel herziene en uitgebreide editie van haar bestseller ‘Aan de slag met De HuishoudCoach’ is, waarvan meer dan 20.000+ exemplaren zijn verkocht.

Els is ook auteur van de boeken ‘Vrolijk Huishouden’, ‘Minimorfoses: de 35 beste opruimacties van De HuishoudCoach’ en ‘Alles onder controle met De HuishoudCoach: de beste checklists voor in en om huis’, die door Nederlandse en Vlaamse chaoten en de media met groot enthousiasme zijn ontvangen.

Op de hoogte blijven van Els’ activiteiten? Abonneer je gratis op De HuishoudCoach Nieuwsbrief en haar laatste blogs, tips en boekbesprekingen plus op stapel staande activiteiten vallen vanzelf in je inbox.

Werkzaam in

Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk

Contact

De HuishoudCoach
Staverse Jolwerf 4
2317 DW Leiden

Inloggen

WordPress development door Webstation