Zoek
Sluit dit zoekvak.

Elly de Jonge

NBPO-lid geen
Meer tijd voor jou en je gezin
Is jouw huis nooit helemaal opgeruimd? Heb je te veel taken en te weinig tijd om alles op orde te krijgen? Kleven er aan veel dingen herinneringen? Maken de herinneringen het zo moeilijk om dingen los te laten? Wordt het daarom op de lange baan geschoven en leidt juist dat weer tot frustratie? Wil je je kinderen het goede voorbeeld geven maar ontbreekt het je aan energie? Voel je je schuldig over alle niet uitgevoerde goede voornemens of gestrande pogingen tot verandering?

Droom je van een huis dat echt opgeruimd is, met veel minder spullen, dat rust ademt en waarin het veilig en warm is. Waar ieder gezinslid zich fijn voelt en waar tijd en ruimte is voor ontwikkeling?

Ik nodig je van harte uit om met mij in gesprek te gaan. Samen onderzoeken we hoe we jouw dromen en verlangens waar kunnen maken. Je doelen bepaal je vervolgens zelf, ik begeleid je op weg er naar toe. Professional organizing is meer dan  ontspullen. Het organiseren van je dagelijks leven is de basis voor een blijvende verandering. Ik help je op weg naar ruimte, rust en overzicht. In je huis, maar ook in je hoofd. Niet met een kant-en-klare oplossing, maar eentje die bij jou en je gezin past. Ben je klaar voor de uitdaging?

Begeleiding via WMO is mogelijk, informeer rustig naar de mogelijkheden, ik help je graag verder.
Werkzaam in

Gelderland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Opruimen met EL
Tooropstraat 30
6901 DG Zevenaar

Inloggen

WordPress development door Webstation