Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ellen Reede

Aspirant-lid geen

SAMENWERKEN = JIJ BEPAALT HET DOEL, IK HELP JE DAAR TE KOMEN

Mijn naam is Ellen Reede, professional organizer op de particuliere en zorgmarkt in West Brabant, omgeving Bergen op Zoom.

Na 30 jaar in het secretaressevak te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid. Mijn passie voor opruimen, ordenen, overzicht creëren, structuur aanbrengen en het behalen van mijn diploma Professional Organizer, heeft geleid tot de start van mijn bedrijf Hart voor Opruimen.

Van kledingkasten tot keukens opruimen, van garages en zolders uitmesten en reorganiseren tot simpelweg ontspullen; daarvoor kun je bij mij terecht. Mijn wens voor jou is dat er weer rust en overzicht in je hoofd en huis komt, doordat de spullen waar je blij van wordt een logische en vaste plek krijgen en ruimten weer optimaal gebruikt kunnen worden.

Ik ben een enthousiaste, creatieve opruimcoach, hou van samenwerken en steek graag mijn handen uit de mouwen. In het kader van duurzaamheid, vind ik het belangrijk spullen, die jou niet meer ‘dienen’, een tweede leven te geven. Jij houdt altijd de regie.

Wil je meer weten of een start maken met ontspullen/opruimen? Ik ben er voor je!

Werkzaam in

Noord-Brabant, Zeeland

Werkterrein

Particulier, Zorg

Contact

Hart voor Opruimen
Oude Moerstraatsebaan 48
4614 RP Bergen op Zoom

Inloggen

WordPress development door Webstation