Eline Vink-Bongertman

Aspirant-lid geen
Structuur en overzicht - Op jouw manier

Als Professional Organizer help ik je weer structuur en overzicht in je werk te hebben. Zodat je weer tijd hebt om te doen wat je het liefst doet. Met een focus op persoonlijke efficiëntie en procesanalyse help ik ondernemers, werknemers en afdelingen. Neem een kijkje op mijn website om meer te lezen over de methodieken die ik inzet en de werkwijzen die ik aanbied.

Ook thuis kun je me inschakelen als je het even lastig vindt om alle ballen hoog te houden. Gangbare adviezen om je huishouden en routine te organiseren werken soms niet als er meer aan de hand is. Bijvoorbeeld bij een periode van stress, of wanneer jij of een gezinslid extra hulp nodig heeft met de dagelijkse routine. Bijvoorbeeld bij een burn-out, AD(H)D, hoogbegaafdheid of de periode rondom de geboorte van een baby.

Omdat ik graag anderen wil helpen om profijt te hebben van structuur en overzicht, ben ik Outsider Organizing begonnen. ‘Outsider’ omdat ik van buitenaf niet alleen een frisse blik bied op jouw werk en huishouden, maar ook omdat ik graag buiten de gebaande paden ga. Ik geloof niet dat er één heilige graal is om het ‘goed’ te doen. Of dat je iets moet doen omdat iedereen het zo doet. Het ervaren van rust in je hoofd, huis en werk is iets heel persoonlijks. Daarom combineer ik methodieken die voor jou zinvol zijn. Mijn werkwijze kenmerkt zich door kritisch te kijken naar het hoe en waarom. Het kan ook anders.

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Particulier, Zakelijk