Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diana Bolding

Aspirant-lid geen
Hilversum

Mijn naam is Diana Bolding, ik ben moeder van drie kinderen en woon in Hilversum. Ik heb een opleiding gevolgd aan de modevakschool in Hilversum. Mijn droom was om een bekend modeontwerpster te worden, net als Karl Lagerfeld. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ondernemen en coachen ook erg goed pasten bij mij, dus ik ben die richting opgegaan.
Tijdens mijn werk ben ik verdergegaan met leren als manager in de detailhandel met een certificering om medewerkers op te leiden tot filiaalmanager via een BBL en BOL-traject aan het ROC.
Toen ik op een bepaald moment zelf uitgeleerd was, heb ik de overstap naar de overheid gemaakt, waar ik heb ontdekt dat administratie en belastingen ook erg leuk zijn. Hier heb ik me verder ontwikkeld als professional bij de gemeente. Omdat het coachen en begeleiden bij mij toch in het bloed bleef zitten, ben ik intern doorgegaan als plaatsvervangend teamleider en coördinator publieke dienstverlening.
Door de jaren heen heb ik ontdekt dat zowel dienstverlening, coachen en begeleiden als administratie en financiën (bedrijfsvoering) mijn voorkeur hebben. Als professional organizer kan ik dit allemaal samenvoegen in één beroep.  Op deze manier kan ik van mijn hobby mijn beroep maken. Hoe fijn is dat!
Met het diploma professional organizer kan ik als erkend bedrijf aan de slag.

Werkzaam in

Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Werkterrein

Particulier, Zakelijk, Zorg

Inloggen

WordPress development door Webstation