Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Désirée Weststrate

NBPO-lid geen

Als Professional Organizer help ik jou RUST te brengen op je werkplek of juist thuis in de chaos die jij ervaart.

Je kunt bij mij terecht als je in je werk het overzicht kwijt bent in je inbox, je agenda, je takenlijst, je digitale documenten of je fysieke werkplek. Samen gaan we aan de slag om RUimte en STructuur terug te brengen, waardoor jij meer in staat bent de kerntaken van je fucntie uit te voeren, zonder geleefd te worden door de waan van de dag. Zo help ik jou als Zakelijk Organizer RUST terug te brengen op je werkplek.

Thuis het overzicht kwijt? Dan help ik je met het ordenen van je spullen, je administratie of de hoeveelheid taken op je takenlijst.
Voel jij je overspoeld door spullen of taken? Heb je een gezin met jonge kinderen en krijg je de eindeloze stroom van kleding en speelgoed niet op orde? Is je administratie de baas over jou in plaats van jij over de je administratie en wil je dat nu eindelijk eens omdraaien?
Als Professional Organizer kom ik bij jou thuis om jou te helpen ruimte en structuur aan te brengen. Samen gaan we aan de slag door op te ruimen, de administratie bij te werken en een werkbare takenlijst op te stellen.

Verlang jij naar ruimte op je werkplek of in je huis en daardoor in je hoofd en in je hart? Kortom je bent op zoek naar RUST? Neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen!

Welkom op www.rustorganizing.nl of stuur een mail naar info@rustorganizing.nl.

Werkzaam in

Overijssel

Werkterrein

Zakelijk

Contact

RUST Organizing
Lankheethoek 60
7546 BS Enschede

Inloggen

WordPress development door Webstation