Zoek
Sluit dit zoekvak.

Debby van den Bosch

Aspirant-lid geen

E&E Organizing begeleidt mensen om Effectiever & Efficiënter te werken.

Het is voor mij van essentieel belang om aan te sluiten bij jouw wensen en leerbehoeften. Mijn vaardigheden in luisteren, het stellen van vragen, en oplossings- en resultaatgericht werken zullen daarbij goed van pas komen.   

Ik kan je begeleiden in:   

E-mail beheer, agenda planning, plannen van taken, werken met taak en actielijsten, opstellen en bijhouden van een timemanagement systeem, werken met focus en zonder afleiding, voorkomen en omgaan met verstoringen, prioriteiten stellen, slimmer verwerken van documenten, uitstelgedrag verminderen, werken op basis van energieniveau, opruimen en organiseren van papieren en digitale informatie, werken aan doelen, routines en een evenwichtige werk/privé balans creëren.  

Managementadviseur en auteur Peter Drucker zei: "Efficiency is doing things right; effectiveness is doing the right things".  Deze quote benadrukt het belang van zowel efficiëntie (het goed doen van dingen) als effectiviteit (het juiste doen). Het herinnert ons eraan dat het niet alleen gaat om taken efficiënt uit te voeren, maar ook om de juiste taken te kiezen en prioriteren om effectieve resultaten te behalen.   

Wil je bespreken wat ik voor jou hierin kan betekenen? Neem dan contact met me op.   

Debby van den Bosch 

Home | E&E organizing (ee-organizing.nl)

Debby@ee-organizing.nl 

0647292922 

Werkzaam in

Zuid-Holland

Werkterrein

Zakelijk

Inloggen

WordPress development door Webstation